Essence atradumi!

Šodien stāst par negaidīti labiem produktiem no Essence Cosmetics klāsta. 

Velvet Stick Matt Lip Colour 05 Plum Perfect
un
Glossy Stick Lip Colour 04 Polish Pink

Pavisam vieglas tekstūras un klājuma lūpu krāsas- "stiki". Uz lūpām produkts klājas ļoti viegli un krēmīgi, nav vaskains vai cietas tekstūras. Šie stiki lieliski piemēroti tieši pavasara/vasaras sezonai, kad neko smagu un matētu uz lūpām īsti vairs negribas. Tā kā lūpu krāsa ir iestrādāta zīmuļa veida formā, tad to vienmēr varēs noasināt un tikt pie smaila gala, kas atvieglos lūpu kontūras precīzu  iezīmēšanu. Abus produktus var padarīt matētus, lieko spīdumu nosusinot ar salveti, (šādā veidā lūpu produkts uz lūpām spēj noturēties arī mazliet ilgāk). Neviens no viņiem nesausina lūpas, tie ir komfortabli, liekas, ka tie arī labi mitrina lūpas un ir saudzīgi pret lūpu ādu. Noturība nav ideāla, taču ļoti laba, salīdzinot ar citiem Essence lūpu produktiem. Iepakojums- Plastmasa labi asinās, iepakojums vienkāršs un ērts lietošanai. Tiesa gan šobrīd, pēc aktīvas produktu lietošanas, visi uzraksti ir nolobījušies un iepakojumi palikuši pavisam pliki, bez neviena uzrasta).
Noteikti būs mani maija favorīti!  Tiešām necerēti labi produkti par ļoti labu cenu.  

Vērtējums- 9/10 
Cena- ~3,00 Euro 

No kreisās-  05 Plum Perfect, (blakus swatch's ir ar salveti nosusināts),  04 Polish Pink, ( blakus swatch's ir ar salveti nosusināts).


Kas ir tavs lielākais un vērtīgākais atradums no Essence kosmētikas plauktiem?




Veiksmīgu nedēļas sākumu!
Santa

8 komentāri

  1. Uhhh, cik dažādas atsauksmes par šiem dzirdētas/lasītas! :)

    Man personīgi gāja bēdīgi - nopirku abus (gan Glossy, gan Velvet), man šķita diezgan bēdīgi - likās, ka ir ļoti, ļoti cieti un es vienkārši nespēju paciest to krītiņu smaku :D
    Bet tiesa, abiem citi toņi.

    Vai zini vēl kādus labus lūpu stickus? Es esmu sajūsmā par HM Lips to go :)

    Tev gan uz lūpām izskatās super! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cieti? Man tekstūra ir vienkārši SUPERĪGA - ķrēmīga, pār lūpām slīd kā sviests. :) (par aromātu gan varu piekrist. nav neciešams, bet nepatīkams).

      Jā, H&M ir forši Lips to go krītiņi, lai gan tie man liekas krietni vaskaināki un cietāki par šiem Essence produktiem, plus man viņi mazliet sausina lūpas. (H&M krītiņiem liels pluss par krāsu daudzveidību). :)

      Dzēst
  2. Man šie ļoti patīk, bet iesaku nomedīt to Mauve toni, kas dublikāts mūsu abu iecienītajam 06 lūpu zīmulim. :) H&M ir tiešām labi krītiņi, bet tas izcilais matētais ir elle uz lūpām.. lai arī cik perfekts, bet dažām stundām ir sajūta, ka lūpas ir kā ieģipsētas :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ohh. IR ARĪ MAUVE TONIS?! Yeeees! MAN VAJAG! :)))))
      Hehh, Zandu, piekrītu. Lieliski noraksturoji. :D

      Dzēst
  3. Oho, šie būs jāpameklē! Esi ieintriģējusi! :)

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pati tiesa gan neesmu redzējusi šō krītiņu "mauve" toni, taču ja tu redzi- ņem ciet! Tas ir lielisks tonis, kurš nevainojami labi izskatās uz lūpām. <3

      Dzēst
  4. Kad rakstiju par Essences jaunumiem ar man šie mīļākie no visas kolekcijas :))) Ļoti patīk toņi, klājums, noturība un cena ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jap,trīs šī produkta galvenās īpašības- toņi, klājums un cena! :)

      Dzēst

Blog Archive