Lieliski jaunumi no Maybelline New York!

Maybelline piedāvā kolosāku jaunumu- FIT ME matte + porless tonālo krēmu. Pieejami seši toņi. Tonālā krēma finish ir matēts, piemērots taukainai un normālai ādai. Tonālajam krēmam ir stipri sedzošāks pārklājums nekā vecākajai māsai- Fit Me oriģinālajam tonālajam krēmam. Iepakojums dikti nobāl uz orģināla, Fit me Matte+ Poreless ir iepakots pavisam parastā plastmasas tūbiņā, tur pretim Fit me orģ. ir iepakots glītā stikla pudelītē ar pumpīti.  Neskatoties uz iepakojumu, tonālais krēms man patīk, patīk sedzamība, noturība, patīk tekstūra un klājums. Vienīgais mīnus varētu būt pareizā toņa piemeklēšana, jo arī priekš savas ādas man nācās jaukt kopā divus tonālos krēmus, lai tiktu pie vēlamā toņa.
Vērtējums- 8/10

Vivid Matte Liquid 35 Rebel Red un 40 Berry Boost
Šos man gribas pielīdzināt un vilkt zināmas paralēles ar NYX Soft matte lip cream. Vivid Matte Liquid ir komfortabls produkts, tas uz lūpām žūst lēni un kad beidzot tas ir nožuvis, tas paliek gandrīz matētēts. Mīnus tam ir, ka produkts stransformējas uz krūzes, glāzes u.tml, kā arī salīdzinoši ātri noēdas. Konsistences ziņā Vivid Matte Liquid ir daudz krēmīgāks un mitrāks nekā NYX Soft matte lip cream. Man jau ir tāda sajūta, ka pavisam drīz visi mani NYX Soft matte lip cream būs izžuvuši un jāmet ārā. Noturība ir laba, bet nav izcila. (NYX Soft matte lip cream noteikti turas krietni ilgāk uz lūpām). Krāsu piments- BRĪNIŠĶĪGS, ļoti sedzošs, košs un piesātināts.
Vērtējums- 8/10

Kopumā par produktiem varu teikt, ka tie mani ir patīkami pārsteiguši! Tonālais krēms jau ir aizgājis uz Urrā, lietoju katru dienu, patīk un roka tā vien sniedzas pēc tiem.
Gar lūpu kontūru uzliku 40 Berry Boost, savukārt lūpu centrā ieliku 35 Rebel Red. 


Kurš ir tavs iecienītākais, "Drogas" veikalos nopērkamais, tonālais krēms?



Siltus sveicienus sūtot,
Santa

4 komentāri

  1. no Drogu tonāliem krēmiem man uz doto brīdi ir Miracle Match. Normāls ir Lumene CC krēms, bet nekāda wow nav. Pārējie, kas man šobrīd patīk nav nopērkami Drogās:).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neesi mēģinājusi L'Oreal True match? Tas ir viens no maniem favorītiem, kuru iesaku ikvienam.

      Dzēst
  2. Tonalie krēmi arī man liekās baigi feinie, gan dēļ sedzamības, gan dēļ vieglās sajūtas uz sejas ādas :) lūpu krāsa -nu tā, es vel esmu pāŗdomās, itkā patīk, bet tomēr liekās lipīga, laikam jāklāj vel mazāk uz lūpām

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man atkal liekas viņa ir nevis lipīga, bet gan krēmīgi slidena un ļoti komfortabla uz lūpām. LAI GAN- tā smērējas un dažkārt tiek arī uz zobiem. :)

      Dzēst

Blog Archive