ESSENCE "GIRLS JUST WANNA HAVE FUN"


 Izgaismotājs ādai piešķir valgu mirdzumu un viegli atstaro gaismu. Pigmentācija ir laba, taču noturība mazliet pieklibo. Ikdienā rokā pēc šī produkta nesniedzas, taču ir reizes, kad gribas kaut ko pamainīt un izvēlos uzlikt šo izgaismotāju. Uz presētā pūdera virsmas ir nelielas 3D sirsniņas, kas sniedz ļoti romantiksu un meitenīgu piesitienu. Arī pats produkta iepakojums ir gaumīgs un izstrādāts no stingra akrila, kas produktam piešķir nopietnāku un dārgāku ārējo izskatu.
Vērtējums- 7/10
Tonis-  #01 Lady's night 

Acu ēnu palete ar četriem toņiem, sākot no maigi rozā un violeta, beidzot ar brūni bronzīgu toni. Visas ēnas ir ar metālisku spīdumu, kuras viegli atstaro gaismu. Šīs ēnas diemžēl mani īsti neapmierina. Ar pirkstu var iegūt lielisku pārklājumu un produkta pigmentāciju, taču kā ēna tiek klāta ar otiņu tā pigmentācija pazūd, ēnas birst un nesniedz vēlamo rezultātu. Ne īsti arī patika vienā paletē kopā saliktie toņi, nedz arī pašu ēnu kvalitāte.
Vērtējums- 2/10
Tonis- #01 Just me & my girls.

Vaigu sārtums ir mans šīs kolekcijas favorīts. Redzu toņus izmantojam ne tikai kā sārtumu, bet arī kā acu ēnas. Pigmentācija laba, (noturība varēja būt labāka), Sārtums  koķeti un maigi izskatās uz ādas, ar to var panākt intensīvu vai tieši pretēji, maigu un blāvu klājumu. Par to cenu, ko piedāvā Essence, šis ir patiesi labs produkts.
Vērtējums- 8/10
Tonis- #01 Who run the world? Girls!

***
  • Šinī makeup koptēlā uz acīm pa visu plakstiņu esmu uzlikusi #01 Just me & my girls acu ēnas gaišāko toni.
  •  Uz uzacs kaula izgaismotājs- #01 Lady's night 
  •  Vaigiem #01 Who run the world? Girls! sārtums.
Lūpas-Essence #07 purple power
Lūpas- Essence #02 Perfect match


Kas ir tavi mīļākie Essence produkti?
Santa
 

1 komentārs

  1. Lai arī acu ēnām tik zems vērtējums, jāsaka, ka foto tās izskatās Tev lieliski!

    AtbildētDzēst

Blog Archive