AIZSTĀJ MELNO ACU ZĪMULI PRET TUMŠI BRŪNU

<![CDATA[//><!]]>
-->
 Esmu izmēģinājusi visus produktus un no visiem četriem jaunumiem mani visvairāk uzrunāja tieši
acu zīmuļi, īpaši zīmulis ar toņiem 02 Brushed copper un 02 Black charcoal. Šobrīd savā ikdienas make-up'ā neizmantoju melno krāsu (izņēmums skropstu tuša), lainera līniju gar skropstām veidoju ar tumši brūnu laineri no Avon. Ļoti priecājos, ka varēšu Avon laineri pamainīt arī ar kāda cita zīmola produktu. Zīmuļiem ir perfekta formula, tie nav par mīkstu, kas varētu izraisīti pigmenta izplūšanu, tie nav arī par cietu un neskrāpē aci, netraumējot trauslo ādu ap acīm. Zīmuļiem ir laba noturība, taču ja vēlies tos padarīt vēl ilgnoturīgākus, tad zīmulim pa virsu vari uzklāt tādu pašu ēnu, kas krēmīgo tekstūru nofiksēs un neļauj izplūst.
Vērtējums- 8/10

Pirmie iespaidi par tonālo krēmu arī nav slikti, diemžēl toņa neatbilstības dēļ nevarēju to notestēt pilnībā, jo ikdienā nestaigāšu ar oranžu seja un bālu ķermeņa ādu. :D
 Pirmie iespaidi: tonālais krēms ir biezas konsistences, vidēji sedzoša pārklājum un atbilstošs vakara make-up'a prasībām. Tas kas man visvairāk patika šim tonālajam krēmam bija "Touch proof" formula. Kā to uzklāj uz ādas, tā tas nosēžas uz tās un paliek "pielipis". Ar šo tonālo krēmu ir jāstrādā ļoti ātri un pa maziem laukumiem, lai tas nenožūtu pirms izpludināšanas. ***Tūliņ, tūliņ man beigsies visi savi "gaišie" ikdienas tonālie krēmi, domāju, ka varētu kā nākamo izvēlēties šo krēmu tikai stipri gaišākā tonī. Vai tu esi lietojusi Max Factor X Lasting Performance tonālo krēmu?



Sūtu apskāvienus un sveicienus! 
Santa
 



2 komentāri

  1. Man īpaši patīk tuša un arī zīmulīši šķiet forši :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zīmuļi man tiešām patīk. Par skropstu tuši neesmu lielā sajūsmā. :)

      Dzēst

Blog Archive