PRODUKTI, KURI TEV NOTEIKTI IR JĀPAMĒĢINA

Patiesi sajūsmas spiedzieni no manas puses par jaunajiem L'Oreal PARIS produktiem! Saņēmu milzīgu kasti ar jaunajām L'Oreal PARIS Color Rich matētajām lūpu krāsām. Visas kā viena pigmentētas, komfortablas uz lūpām, ārkārtīgi noturīgas un gaumīgu toņu. Mani mīļākie toņi ir Erotique, Moka Chic, Mahogany Studs, Stike a Rose,Greige Perfecto un Blush in a Rush.
 Savā Instagram profilā (@SantaKudrenicka) komentāros minēju, ka lūpu krāsu uzklāju 9.00 no rīta un 12.00 pēcpusdienā tā izskatījās tieši tāpat kā to uzklāju no rīta.
***
Raksta apakšā padalīšos arī informācijā, ar kāda produkta palīdzību tikt pie KOLOSĀLĀM uzacīm! 
No kreisās: #640 Erotique, #633 Moka Chic, #636 Mahogany Studs, #104 Stike a Rose, #634 Greige Perfecto un #103 Blush in a Rush.
^#636 Mohogany Stud
^#634 Greige Perfecto
^#640 Erotiqe
^#104 Strike a rose
^#103 Blush in a Rush 
^#633 Moka Chic

Te tas ir!!!! Brow Artist XPert uzacu zīmulis par kuru nespēju beigt jūsmot.  Vienā galā tam ir uzacu ķemmīte un otrā, mehāniskais zīmulis, kurš pašam nav jāasina tikai mehāniski jāizskrūvē. Zīmulis ir veidots pilien/lāsveida formā, kas ļauj precīzāk imitēt matiņa formu, lai uzacis izskatītos pēc iespējas dabiskāk.  Pats zīmulis ir vaskains, taču nav arī pārlieku mīksts, tam ir lieliska formula, kas uz ādas neizkūst vai tieši otrādi, neskrāpē ādu, kad tiek iezīmētas uzacis. Man ar šo zīmuli sanāk izveidot ļoti koptas un dabīgas uzacis, kas nav par tumšu vai mākslīgu. Esmu liela šī produkta un Brow Artist Plumper (Medium/dark) uzacu želejas piekritēja! Divi patiesi labi uzacu produkti, kuri nopērkami "Drogas" veikalos.


Kas ir tava mīļākā "nude"/ ikdienas lūpu krāsa? 
Manas būtu- MAC #Mehr un tagad arī L'Oreal PARIS #633 Moka Chic)


Lai brīnišķīga diena!
Santa
  

5 komentāri

  1. Noteikti ieintriģēji ar lūpu krāsām! Un, protams, to iepakojums ir tik skaists un luxurious feeling :)
    Patīk tonis Strike a rose <3

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tiešā augstas kvalitātes lūpu krāsas ar luxurious sajūtu. :)

      Dzēst
  2. Man uzacu zīmulis diemžēl nepatika, bet lūpu krāsa ir lieliskas! Man patīk, ka tās ir noturīgas un ļoti patīkamas ikdienas nēsāšanai. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tiešām? Es zīmli tagad ikdienā lietoju, pat nomainīju to pret savu "Milani" Stay putt uzacu pomādi. :)

      Dzēst
  3. Lūpukrāsa ļoti patīk!

    AtbildētDzēst

Blog Archive