BROKASTU RĪTS AR DIOR

Laikam jau sākšu ar to, ka iespēja sadarboties ar ekskluzīvās kosmētikas zīmolu Dior man ir kā sasniegt lielu virsotni sava bloga vēsturē. Visi zin- sasniedzot konkrētus mērķus darbā, skolā, attiecībās vai karjerā rada ārkārtīgi lielu gandarījumu un prieku, tāpēc vēlos mazliet apstāties, lai
pati novērtētu to, kas man tiek dots un silti iesaku jums darīt to pašu ik reizi, kad savā dzīvē sasniedzat lielākas vai mazākas virsotnes, jo nereti šādi mirkļi ātrajā ikdienas steigā paslīd garām un par tiem tiek ātri aizmirsts.
Vēl tagad atceros dienu, kad devos uz Rīgu, lai saņemtu paciņu. Cik satraukta un priecīga es biju turot rokā balto Dior maisiņu iedama pa Elizabetes ielu. No iekšpuses gavilēju un priecājos, no ārpuses centos saglabāt vēsu un pieticīgu skatu.
Bildes veidoju 2. Septembra rītā, kad ārā lietus lija burtiski no 8:30 rītā līdz 15:00 pēcpusdienā.
Biju plānojusi, jau atradusi un sakontaktējusies ar profesionālu fotogrāfu, kurš man palīdzēs ar bilžu tapšanu, vēlējos arī atrast skaistu un romantisku vietiņu, kur varētu veidot bildes, bet kā tautā saka- “If you want to make God laugh, tell him about your plans.”/ Woody Allen...īsumā, tā man beigās arī nekas nesanāca, ņēmu pati kameru rokās un sāku veidot bildes, kuru kompozīciju biju iztēlojusies savā galvā. Un laikam šinī situācijā tas bija arī pats labākais- tikko pamodusies, uztaisījusi kafiju, klusi sēdēju savā istabas stūrītī, priecājos par skaisto notikumu un tvēru mirkli, iemūžinot to bildēs. Piedevām ar gala rezultātu esmu vairāk kā apmierināta.
Biju daudz dzirdējusi par ekskluzīvās kosmētikas nagu lakām, kuru kvalitāte neatbilst cenai, taču esmu vairāk kā pārsteigta par Dior nagu laku. Pēc visa dzirdētā un lasītā domāju, ka tā nolobīsies jau nākamajā dienā, taču es ar to varu nostaigāt piecas dienas pēc kārtas bez problēmām! Laka nelobās un tā pierāda Dior kvalitātes zīmi. Lakas tonis- #ENIGMA 337, kam ir zeltaini bēšs pamattonis ar perlamutra mirdzumu un mikrogliteriem. Otiņa ir salīdzinoši plata un plakana ar noapaļotu otas galu, kas nagu ļauj noklāt ar diviem otas vilcieniem. Nagu laka būs piemērota ikdienai, kā arī pietiekami grezna, lai to klātu apmeklējot saviesīgus pasākumus.

Rouge Dior Liquid #162 Miss Satin lūpu krāsa ir vieglas tekstūras, uzliekot to uz lūpām pirmajā brīdī tā rada mazliet ķepīgu sajūtu, bet nožūstot tā ir praktiski nejūtama uz ādas, liekot tai  komfortabli "sēdēt" uz lūpām. Labākais ir tas, ka šis lūpu produkts neprasa īpaši piesardzīgu un akurātu klājumu, to var viegli uzklāt bez spoguļa palīdzības, izmantojot tikai telefona priekšējās kameras funkcijas, lai gan tad būtu vēlams pāriet pāri ar pirkstu galiem un izpludināt gar lūpu kontūru, lai katram gadījumam uz lūpu ādas neparādītos asas un konkrētas līnijas no aplikatora. Ja meklē īpaši noturīgu un barojošu lūpu produktu, šis droši vien tad nebūs tas, ko meklē. Rouge Dior Liquid drīzāk ir vieglas konsistences un tekstūras produkts, kuru ir viegli uzklāt, ērti lietot un tas no lūpu ādas arī pazūd salīdzinoši ātri, manuprpāt, tas būs piemērots sievietēm, kuras ikdienā nelieto smagus un sedzošus ilgi noturīgo dekoratīvo kosmētiku.162 Miss Satin tonis izteikti seksīgi un gaumīgi izskatās uz iedegušas, saules apmīļotas ādas. Lūpu tonis lieliski izceļ brūno ādu un saulē iedegusī āda brīnišķīgi izceļ lūpu toni un tur atrodamās mirdzuma daļiņas. 

Miss Dior Eau de Parfum- AK VAI!!!!Dievīgs, DIEVĪGS aromāts! Pirmajā brīdī kad pasmaržoju to uz korķīša sapratu, ka tas neatbilsts manai gaumei . Nākamajā dienā uzpūtu to sev uz ādas un biju šokā, aromāts uz ādas mainījās par 180 grādiem. Nebiju domājusi, ka tā var notikt, Miss Dior Eau de Parfum man pamatīgi sagrozīja galvu. Pirmajā brīdī pasmaržojot to no korķīša tas liekās ass un spēcīgs, tāpēc arī pirmais iespaids bija -tas nav aromāts priekš manis. Pēc tam kad uzpūtu to uz ādas domas mainījās, aromāts palieka maigs, sievišķīgs un trausls, bet ar pārliecinošu un spēcīgu bāzi. Ja kāds no šiem produktiem man ir īpaši jāizceļ, tad es noteikti izcelšu tieši šo aromātu, kuru iesaku pamēģināt un pasmaržot ik vienam.   
Varbūt kādam skatoties uz manām bildēm Instagram profilā es izskatos kā izlecēja, visur pieminot Dior, bet priekš manis tas ir kā lielīties un galvenokārt jau atspoguļot to, ka dzīvē viss ko tu dari atmaksājas- gan labie, gan sliktie darbi, kā arī, ka tajā viss ir iespējams, lai arī kādi būtu tavi nospraustie mērķi. Tāpēc lūgšu Jums uz šīm lietām skatīties kā uz iedvesmu, pilnveidojot savus sapņus un ejot uz sevis nospraustajiem mērķiem. Lai veicas! :))



Lai piedzīvojumiem un prieka pilniem brīžiem Jums šī nedēļas nogale,
Uz tikšanos!
Santa

7 komentāri

  1. Bildes ļoti skaistas! Sevišķi pēdējā ar spoguļattēlu.

    AtbildētDzēst
  2. Loti skaisti izvietoti un nofotografēti Dior produkti 😊. P.S No Dior klāsta lietoju tikai skropstu tušas un smaržas !

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :) Vēlētos, lai tā sanāktu katra raksta bildes. Nezinu kur ir vaina kāpēc nesanāk ar citiem produktiem izveidot tikpat veiksmīgas bildes.

      Nekas cits no Dior neuzrunā?

      Dzēst
    2. Tonālos krēmus neesmu pat pamēginājusi, jo man iecienītie ir Artdeco, Vichy, Clinique . Dior J'adore smaržas tā jau ir klasika man 😊

      Dzēst
  3. Tiešām ļoti skaistas bildes, varbūt pat labi,ka ārā lija lietus un iepriekšējais plāns izjuka. :D :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! 🤗
      Retu reizi tik sanāk, ka oašai prieks par bilžu rezultātiem... lielākoties mani neapmierina rezultāts kā veidoju bildes.

      Dzēst

Blog Archive