APMEKLĒ UN IZBAUDI

 Jūrmala ir vienīgā kūrortpilsēta Latvijā un pirmā Latvijas pilsēta, kas uzņemta Eiropas Kūrortu asociācijā. Jūrmalu no divām pusēm ieskauj ūdens – pilsētas dienvidu mala robežojas ar Lielupes krastiem, bet pilsētas ziemeļu mala - ar Rīgas jūras līci.

/Avots- ŠEIT.

Pabeidzu darīt savus darbus Rīgas centrā, kāpu vilcienā un devos Slokas virzienā. Semarah Hotel Lielupe Spa & Conferences  viesnīca no stacijas Bulduri atrodas 8-10 min. gājienā. Pa šo laiku izbaudīju dzestro vakara gaisu un klusās ieliņas. Vakara krēslā īsti
nebija iespēja redzēt skaistās kūrorta tipa ēkas, taču nākamās dienas rītā paspēju apskatīt to, ko neredzēju tās dienas vakarā.
"Ak vai!" Šādi pie sevis nodomāju, kad atvērās vestibila durvis un mani (pozitīvā nozīmē) apžilbināja viss ko redzēju. Kāds plašums, augsiet griesti, apgaismojums, interjers un kārtība. Ļoti patika kā mākslīgie gaismekļi spēlējas ar grīdu un stikla sienām, kuras atstaro to pašu gaismekļu zīmējumu, tādējādi telpu padarot gaišāku un vienmērīgi izgaismotu. 
Viesnīcas numuriņā ierados kādu laiciņu pirms Annikas, mierīgi iekārtojos un izbaudīju mirkli. Ne jau katru dienu ir iespēja atrasties skaistā viesnīcā, sacelt kājas gultā un skatīties televizoru- tā vienkārši, bez raizēm un pārmetumiem. 
Manuprāt, bildes runā pašas par sevi un būtu lieki man kaut ko pārlieku komentētu, bet tomēr-
Istabas numuriņš ir 34m2 liels ar aptuveni tikpat plašu terasi, moderns interjers un ērtas mēbeles, biezi tumšie aizkari, kas noklāj ārējo stikloto sienu visā tās garumā, liela vannas istaba un gaumīgi mākslas darbi, kas izstādīti pa visu viesnīcu. Plašums, vienkāršība, kvalitatīvas mēbeles un auduma izstrādājumi ir tas, kas vislabāk raksturo šo numuru. Numuriņā ir visas ērtības priekš 21. gadsimta cilvēkiem, sākot ar Wifi, beidzot ar kondicionieri tavas perfektās temperatūras radīšanai un vienreiz lietojamiem vannasistabas piederumiem.

Nakts numuriņā tika pavadīta komfortabli-ļoti ērtā gultā, klusumā un mierā. Tā kā abām ar Anniku nākamajā dienā bija katrai savas darīšanas, tad rīts iesākās ļoti agri, aptuveni 7:00 ar karstu dušu un malku kafijas. Par spīti agrajam cēlienam, pamostoties jutos enerģijas un iedvesmas pilna sākt dienu.
Brokastis ir mana mīļākā ēdienreize. Ja brokastot varu skaistā vietā, no skaistiem traukiem un patīkamā atmosfērā- esmu septītajās debesīs. Ja gribi iet ar mani uz randiņu, uzaicini mani 10:00 no rīta uz kādu jauku kafejnīcu dzert kafiju un ēst kūkas. cin- cin! heh

Kas Tevi iedvesmo un liek pacelties spārnos?

Vairāk par viesnīcu uzzini- ŠEIT.



Neaizmirstamu nedēļas nogali vēlot,
Santa

7 komentāri

  1. Anonīms21/10/17

    Sveika, Viens jautājums -kur Tu strādā , kāda tava profesija? Bieži redzu tevi celojumos, viesnīcās :) Labi Fotografē!

    AtbildētDzēst
  2. Anonīms31/10/17

    Tiešām? Tiešām grieZti??!

    AtbildētDzēst
  3. Santa, izjūtu pilnīgi to pašu, kad iegāju Semarah vestibīlē - uzreiz iekrita acīs neparasta apgaismošana un apkārtējas krāsas - viss bija ļoti spilgts, bet patīkams. Līdz ko viesnīca ir renovēta, uzreiz ir redzams, ka viss pildījums ir jauns un glauns. Tavā ierakstā nav minēts par SPA zonu, nav nevienas bildes - vai patiešām jūs ar Anniku neizmantojat rīta vai vakara peldes iespēju? Mēs šo viesnīcu parasti apmeklējam vairākas reizes ziemas laikā un dievinām tvaika pirtiņu un baseinu, īpaši vēlu vakarā vai agru no rīta, kad nav pilns ar cilvēkiem :) Vai vispār Tev patīk SPA? Kāda ir Tava iecīnītākā vieta Rīgā, ko varētu aprakstīt un ieteikt? Pašlaik es atradu ļoti daudz piedāvājumus davanuserviss mājaslapā - https://www.davanuserviss.lv/skaistumkopsana-spa-proceduras - vairākiem ir pievilcīgas atlaides. Ko teiksi par Joker klubs vai Debess Spa? Arī daudz dzirdēts par Spadrops, kas Ikšķilē - ir gabaliņš, ko braukt, bet ziemas laikā tik un tā ir jāmeklē indoor aktivitātes :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika! Paldies par tavu ziņu. :)
      Diemžēl nē. Neizmantojām šo vienreizējo iespēju. Viesnīcā ieradāmies par vēlu un no rīta skrējām darīt jau citus darbus. Ja būs iespēja, nākošreiz to nelaidīsim garām.

      Man ļoti patīk SPA, lai gan bieži nesanāk uz tiem doties. Pēdējo reizi biju Stokholmas Grand Hotel viesnīcā, kur arī izmantoju SPA piedāvājumus- baseins, sauna, burbuļvanna. Ļoti relaksējoši un patīkami. Arī es devos agri no rīta vai vēlu vakarā, ka cilvēku nav tik daudz, lai var aizmirsties un izbaudīt relaksējošo atmosfēru. Šāda atpūta man pat patīk vislabāk, kad pēc garas dienas var doties uz viesnīcas SPA zonu, atpūsties un sagatavoties jaunai dienai.


      Davanuserviss.lv tiešām ir daudz piedāvājumu, tik jāzina ko vēlies, tikai masāžu, vai SPA zonas apmeklējumu. Noteikti ieteiktu lasīt atsauksmes, ko cilvēki atstāj par konkrēto vietu. Esmu bijusi tikai pāris no viņu piedāvātajām vietām.
      Mani visvairāk no "Davanuseviss" piedāvātā uzrunāja tieši -https://www.davanuserviss.lv/davana/patikama-atputa-diviem-lauku-majina-pirts-sauna Šis būtu viens no variantiem, kurā virzītos tuvojoties aukstajam rudens/ ziemas periodam.
      Kā arī, fakts ka var izbraukt mazliet tālāk no pilsētas ir jauki un tas vien piešķir savu burvību visam pasākumam. Lai gan neesmu bijusi Ikšķiles "Spadrops", bet esmu par jaunu vietu izzināšanu.

      Esmu daudz laba dzirdējusi par ESPA, lai gan pati neesmu bijusi.

      Dzēst
  4. Santa, par Grand Hotel nekad nebiju dzirdējusi - paldies par jauno vietu :) Saki, lūdzu, viņiem vienmēr ir standarta cenas jeb var kādu kuponu jeb atlaižu dienu noķert? Par Spadrops arī dzirdētas un lasītas tikai pozitīvas atsauksmes. ESPA ir ūdens relaksācijas cienītāju paradīze, reizi gadā viņiem ir speciālās atlaides, tad var droši aiziet, citādāk tur ir premium klases cenas. Būtu ļoti forši lasīt Tavas atsauksmes par citiem foršiem indoor atpūtas vietām :)

    AtbildētDzēst
  5. Sveikas, meitenes! Pirmkārt, pievienojos komplimentiem Semarah Lielupe - man arī tā šķita ļoti moderna, spilgta un patīkama. SPA zona gan bija pārpildīta ar cilvēkiem un bērniem, kad mēs izmitinājāmies tur, bet manu kopēju iespaidu tas fakts nav sabojājis :) Otrkārt, tūkstoš reizes pievienošos ESPA slavējumam - patiešām kolosāla vieta, katru savu centu vērts apmeklējums - pilnīgi viss tur ir ideāli, sākot ar ieejas durvīm un beidzot ar gardo tēju pēc procedūras - tas ir must-feel katrai ķermeņa procedūru baudītājai :) Treškārt, arī atstāšu šeit savu iemīļoto vietu ( atrodas pretī Semarah Bulduros ) Amber Boutique Spa Hotel ( https://www.gribuatpusties.lv/lv/viesnica/amber-spa-boutique-hotel ) - ļoti amizanta un eleganta viesnīca tiem, kuriem nepatīk pārpildīti baseini un nepatīk izmisīgi meklēt sev vietu pie brokastu galda. Šī viesnīca ir diezgan neliela, bet ļoti forša un stilīga - iekšā ir baseins, sporta zāle un pirtiņu komplekss ( uz vietas var arī pasūtīt ķermeņa procedūras) arī ir boulinga zāle un omulīgs restorāns, īsāk sakot - tur var pavadīt visu dienu un garlaicīgi noteikti nebūs :) Ņemiet par labu un dalāties ar savām vietām favorītiem ))))

    AtbildētDzēst
    Atbildes

    1. Ļoti priecē fakts, ka atstājat savus komentārus un ieteikumus arī pārējām bloga lasītājām. :) Pprotams, visu man nav iespējas apmeklēt un izmēģināt, tāpēc novērtēju, ka dalāties ar saviem ieteikumiem par to, kas ir labs un, kur ir vērts doties. :)



      Dzēst

Blog Archive