VAI "DZINTARS" BALZĀMS PRET MATU IZKRIŠANU DARBOJAS?

 Ilgi gaidītā atsauksme par "Dzintars" Future Formula +SOS balzāmu pret matu izkrišanu beidzot ir klāt.  
Sākšu ar to, ka pēc katras matu ķemmēšanas un to mazgāšanas mani mati ir it visur un nejau tikai iesprūduši ķemmē vai kanalizācijas trubās. Fakts, ka tie ir uz grīdas, spilvena un pielipuši pie zeķēm mani vienmēr uztrauc.  Kad ar mani sazinājās zīmola "Dzintars" pārstāvji un piedāvāja izmēģināt jauno Future Formula + SOS balzāmu pret matu izkrišanu biju
stāvā sajūsmā, jo nekad iepriekš nebiju lietojusi speciālu produktu, kas paredzēts, lai mazinātu matu izkrišanu.
 Iepakojumā ir 16 kapsulas, pa 5 ml katrā. Kapsula paredzēta vienai lietošanas reizei. Jānovērtē situācija un tad pašam jāizlemj kā lietot šo produktu, respektīvi- ja tev ir pastiprināta matu izkrišana, produktu vēlams lietot trīs mēnešus pēc kārtas, dienu no dienas. Ja matu izkrišana nav tik intensīva, tad produktu var lietot vienu mēnesi vai katru otro dienu. Profilaksei ieteicamā deva ir divas reizes nedēļā.
Esmu izlietojusi divas šīs kastes (32 kapsulas) un izteiktus rezultātus redzu vien tajā, ka mati ir sākuši augt, bet to izkrišana turpinās. Īsti nezinu kāpēc redzu laukā lienam mazos matiņus un veidojam pūku uz manas galvas. Vai tas būtu tāpēc, ka pēc produkta iestrādāšanas matos pastiprināti masēju galvas ādu tādējādi stimulēju asinsriti, kas arī ļāva matiem augt vai par to jāpasakās tieši šim produktam?! Es domāju, ka tas ir savienojums ar abām šīm darbībām- galvas masāžu un balzāmu.
Tātad rezumējumā: Šobrīd varu vien teikt to, ka mati joprojām izkrīt, taču esmu ieguvusi pāris jaunus matiņus, kas dara mani cerīgāku, ka nepalikšu pilnīgi bez tiem. Es negribu padoties, jo man joprojām ir cerība, ka produkts strādā, tāpēc turpināšu iesākto, ik pa laikam lietojot šo produktu atkārtoti, ar cerību, ka rezultātus pamanīšu ja ne trīs mēnešu, tad pusgada, gada laikā. (Pēc manis rupjiem aprēķiniem, ja pie intensīvas matu izkrišanas produkts jālieto ir ~3 mēnešus, kas ir divas kastes mēnesī, tātad man vēl vajadzīgs izlietot vismaz četras šādas kastes, lai sniegtu galējo rezumējumu par produktu).  Noteikti darīšu Jums zināmu, kā man gāja un vai šis produkts nesa pozitīvus rezultātus.

Vai tev ir bijusi pieredze ar "Dzintars" Future Formula +SOS balzāmu pret matu izkrišanu. Droši padalies komentāros ar savu viedokli.:)
Varbūt esi mēģinājusi kādu citu labu produktu pret matu izkrišanu, kuru vari ieteikt arī man?  
Lai izdevusies jaunā dara nedēļa,
Santa




14 comments

  1. Ehh, man arī ir tā pati problēma - smalki mati un apvienojumā ar nerviem, liekas, ka izkrīt aiz vien vairāk..
    Kādu laiku lasīju atsauksmes par šāda veida līdzekļiem, bet beigās izdomāju iet citu ceļu un nopirku B grupas vitamīnu kompleksu un tad skatīšos, kas būs pēc burciņas izlietošanas, visideālākajā variantā ceru uz stiprākām saknēm un labāku augšanu :)

    Sabīne
    thesabinelook.wordpress.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man pa galvu ar visādas domas lidojušas- tas uz nervu pamata, varbūt ir kāda ādas slimība, varbūt vienkārši būs plikpaurība... utt. Neesmu vēl atradusi neko, kas palīdzētu manā gadījumā.

      Lai gan vitamīnus varētu palietot šā kā tā. :)

      Dzēst
    2. Iveta30/5/18

      Man ,mati pastiprināti krita tris gadus.Tās bija šausmas.Galvas auksdaļā sāka paradities galvas ada.es neko nedariju,esmu slinka.Gada sākumā pārbaudīju D vitamīnu,kurš ir man tikai 12.Ārsts uzrakstīja Vigantolu,ko pilinu jau 2 mēnešus katru rītu 10 pilienus uz maizes.Vakar biju frizētavā.Man saaudzis tāds pamatīgs ezītis nu centimetri 5. Es biju un esmu tik priecīga.Jā un ievēroju,ka skropstas arī paaugušās.Lai Jums veicās!!!!

      Dzēst
  2. A varbūt tev nevis krīt mati, bet lūzt ? Man arī bija līdzīgi - mati visur pēc ķemmēšanas :D Palietoju līdzīgas ampulas no cita zīmola, bet baigo rezultātu nemanīju. Tad sāku lietot Schwarzkopf BC Fibre Force līniju (melnais ar rozā iepakojumu - vienkārši šampūns, kondicionieris un praimeris), kas ir tieši paredzēta matu saišu stiprināšanai un tiešām pamanāmi mazāk mati "krita". Tad secināju, ka tie tomēr lūza pusceļā, nevis krita no saknēm. Tagad gan vairs nelietoju Schwarzkopf, jo tie nav cruelty-free, bet neatsver faktu, ka rezultāts bija.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas arī varētu būt iemesls! Jo matus ikdienā nēsāju ciešā zirgastē un vietā kur tos notur gumija, tur arī ir kaudze salūzušu matu. (es pamanīju, ka tur ir salūzuši mati, bet nekad nepiedomāju, ka tas arī veido to matu ērkuli ķemmē un uz grīdas. Vienmēr biju domājusi, ka visi mati krīt no saknēm). Kaut kādā ziņā šis fakts mani nomierināja.

      Palietošu Schwarzkopf līdzekļus, jo tie man kaut kur plaukta stūrītī stāv ne līdz galam izlietoti :)

      Dzēst
  3. Anonīms11/10/17

    Jau diezgan ilgi arī mani moka šī problēma un tad nu beidzot pagājušajā ziemā izlēmu izdzert vienu mēneša kursu ar B vitamīnu. Palīzeja un kā vel! Nekrita ārā tiem kilogramiem kā agrāk. Jau sapriecājos, bet prieks bija īss, uz šīs vasaras beigām atkal sāka krist... :( bet to B vitamīnu tik un tā noteikti iesaku ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sasmējos par tavu "Nekrita ārā tiem kilogramiem" teikumu. :D

      Paldies, pamēģināšu! Aizšu pie friziera, lai apgriež galus, palietošu Schwarzkopf šampūnu un kondicionieri + B grupas vitamīnu. :)

      Dzēst
  4. Anonīms17/10/17

    Man šī problēma nebija tik aktuāla, bet pavasarī lietoju Insight Loss Control šampūnu profilaksei. Mazgājot matus, tie vannā bija pavisam maz gandrīz nemaz. Un kā auga...antenas nevarēju novaldīt! Sastāvs arī labs. Šai līnijai ir arī losjons matu augšanai/pret izkrišanu. Arī labs, ļoti labi stimulē asinsriti galvas ādai.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Super! Paldies par ieteikumu. :) Saki, lūdzu, kur tādu var iegādāties?

      Dzēst
  5. Būšu skarbi godīga,šie produkti nevieš uzticību! Tā kā saskaros ar matu izkrišanu, mana ārste ieteica DSD produktus, kuri tiešām darbojās.. kombinācijā ar speciāliem vitamīniem, kā ari, jāsaprot, kāpēc vispār izkrīt mati, kāds ir iemesls. Profilaksei iesaku dedzinošo piparu ekstraktu no Drogu klāsta - DNC cosmetikas, tas veicina asinsriti, gluži kā šis Dzintara preparāts, bet nemaksā tik daudz...

    Ilze
    sieviskiba.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es iegāju "Dzintars" veikalā un arī biju šokā par šī produkta cenu! 35,00 euro! :o Whaaat?!
      Super! Paldies par visiem ieteikumiem no Tevis un pārējām meitenēm. Tagad saprotu, ka ne es vienīgā cīnos ar šo problēmu un, ka ir produkti, kas tiešām var palīdzēt. Testēšu un redzēs vai būs izmaiņas vai nē.
      Tagad nopirku Dzintars Kredo Natur balzāmu matu stiprināšanai un augšanas uzlabošanai. Jau no pirmās lietošanas reizes sapratu, ka tas varētu palīdzēt, sastāvā esošās vielas- tējas koka eļļa, sīpolu, miežu, mārrutku, nātru un dedzinoši piparu ekstrakti uzreiz kņudina galvu, liekot domāt, ka produkts darbojas, jo jūti kņudinošās un vēsās sajūtas uz galvas ādas.

      Dzēst
  6. Bet vai esi runājusi ar pseciālistu, ka tā izkrišana nav dabīga? Man tāpat kā jebkuram lopiņam :D (suņiem, kaķiem) uznāk posmi, kad mazgājot un ķemmējot nāk ārā čupām (nu labi-nav gluži šķipsnām, bet nu kādi 20-30 mati katrā mazgāšanā sanāk. Un tad atkal ir posms kad nekrīt tik traki.
    Un par tām jaunajām pūciņām ir tāpat-tieši šobrīd viscaur tās sīkās čirkas - visa matu līnijas daļa. Kaut gan nekādus jaunus matu līdzekļus neesmu sākusi lietot. Jua kopš pavasara nevaru piebeigt vienu litrīgo šampūnu un balzamu. Tā, ka man šķiet, ka tie ir dabīgi augšanas un izkrišanas cikli, nevis problēma kas jārisina. uz aptieku eju tad, ja matu izkrišanai pievienojas arī trauslo nagu problēma.

    AtbildētDzēst
  7. Anonīms31/10/17

    Noteikti ieteiktu aiziet pie trihologa,lai noskaidrotu iemeslu,kāpēc krīt mati. Man pašai no bieziem matiem ir palikuši ļoti plāni un šobrīd cenšos darīt visu lai nepaliktu vēl plānāki. Lietoju kalogēna kapsulas , d vitamīnu un effluvium vitamīnus. Matus mazgāju ar nātru šampūnu un lietoju DSD kondicionieri un reizi nedēļā matu masku. Šķiet,ka labāk paliek un tik ļoti vairs neizkrīt,bet tāpat gribēju pamēģināt arī Dzintara jauno produktu,bet par to vēl atsauksmes nevaru dot,jo šodien tik 1 kapsulu iesmērēju galvas ādā. Veiksmi! Vēl PRP procedūru var veikt. Varbūt kādam ir atsauksmes?

    AtbildētDzēst
  8. Sveiki,Mani ari nomoka si problema..mati krit ara,palikusi nespodri,sausi,bet tai pasa laika otra diena pec mazgasanas jau liekas netiri un niez visa galva un piere.Biju pie dermatologa,teica lietot sampunus DS.Bioderma,bet jau 2 menesus lietoju un dzeru vitaminus,bet izmainu nekadu..Bail palikt bez matiem

    AtbildētDzēst

Blog Archive