Jauni sejas ādas kopšanas produkti no STENDERS! |Skin care



(Fotogrāfs: www.andrisbarbans.com )
Ar lielu prieku vēlos Jūs visus iepazīstināt ar 9 jauniem produktiem no STENDERS! (Esmu sākusi jau testēt pāris produktus un atsauksmes par tiem sekos kādā no nākamajiem bloga ierakstiem).


WildRose sērijā ietilpst:
  Attīrošie produkti- Micelārais ūdens, Mitrinošs toniks sejai un Līdzeklis acu un lūpu kosmētikas noņemšanai.  
Mitrinošie produkti ikdienas lietošanai- Dienas krēms ar SPF 15, Mitrinoša želeja sejai, Nakts krēms un Mitrinošs krēms ādai ap acīm.
Produkti papildu kopšanai- Intensīvi mitrinošs serums, Maigi attīrošs sejas skrubis.


STENDERS WildRose līnijas prezentācija bija īpašs sajūtu miteklis. Atmosfēra kafejnīcā "Chocolate No1" bija ļoti mājīga un jutekliska, katra detaļa pārdomāta līdz pēdējam sīkumam. Kafejnīcas interjers lieliski papildināja un lika īpaši izcelties visai WildRose produktu līnijai. Bauda bij gan acīm, ausīm un garšas kārpiņām... Es biju apburta un pārņemta ar dažāda veida sajūtām, mierīgā un romantiskā mūzika mani domās aizveda pavisam dziļi, dziļi skaistos ziedu dārzos, kur varēju justies kā visskaistākā, maigākā un trauslākā puķe.
Paldies par sajūtām un baudu STENDERS komandai!



Novēlu arī Jums baudīt un priecāties par dzīvi!
Santa






6 komentāri

  1. Gan jau ka smarža ir superīga :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Smarža tiešām ir superīga. :) Noteikti iesaku vismaz ieskriet veikalā un noprovēt aromātu. Domāju, ka tas neliks vilties. :)

      Dzēst
  2. Man smarža laikam nebūtu patikusi. Lai gan.. šķiet, ka pēdējā laikā rozes aromātus tā noslīpē, ka liek iepatikties arī ne rožu cienītājiem. :)
    Bildes tik skaistas! Andris Barbans noteikti ir viens no labākajiem fotogrāfiem! Tās emocijas un dzīvīgums burtiski caurstrāvo katru attēlu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oj nēe, WildRose ir tāds ļoti trausls un maigs rožu aromāts. Arī es mazliet baidījos, taču šīs līnijas aromātu nevar salīdzināt ar tipisko un ļoti asas smaržas rožūdeni. :)

      Dzēst
  3. Ļoti skaists pasākums, bija prieks visas satikt! :)

    AtbildētDzēst

Blog Archive