Kā es kopju savas rokas |Nails


Iedvesmojoties no Eīnas  bloga ieraksta "Manikīrs Pavasarim un vasarai", izlēmu, ka arī es gribu izveidot šādu rakstu. Nu lūk, te būs mana manikīra rutīna, kurai eju cauri diezgan regulāri.


1. Solis- Gluži tāpat kā Elīna, arī es jau ilgu laiku izmantoju ISANA nagu lakas noņēmēju. Šad un tad biju pamainījusi noņēmējus, taču vienmēr atgriežos pie šī, jo laku tas noņem kolosāli. Attēlā redzamās plāksnītes nagu lakas "ērtākai" noņemšanai ir pilnīgi mēsli, nopirku veselu rulli un nožēloju. Nekas nav labāks par parastajiem vates diskiem lakas noņemšanai. (Nopērkams "Drogas")

2. Solis- Pievīlēju vēlamo nagu garumu ar Kinetics 180 gritu vīlīti. Pēc tam ar Jessica 240 gritu vīlīti nogludinu, padaru gludāku iepriekš novīlēto nagu. Ar slotiņu notraucu radušos putekļus.
Pēc vajadzības ar bafiku apstrādāju naga virsmu (to daru ļoti reti, varbūt mēnesī reizi. Ja darītu to biežāk, paliktu ar pavisam plāniem un trausliem nagiem, vai paliku vispār bez tiem). (Nopērkams "SalonLine")

3. Solis- Lieku rokas vannītē, manā gadījumā vecā bļodiņā, uz 3-5 min, lai atmirkst kutikula.

4. Solis- Ņemu rokas ārā no ūdens un atbīdu kutikulu. Jāsaka godīgi, ka kutikulas praktiski man nav un citreiz vienkārši iztieku ar pirkstu galiem un kutikulu atbīdu ar tiem. Lai gan bildē redzamas ir metāla kutikulu atbīdāmais es neieteiktu to lietot, jo tas ir ļoti agresīvs un var bojāt nagu. Vislabākais veids ar ko atbīdīt kutikulu ir koka irbulītis. (Nopērkams "Drogas" un "SalonLine")

5. Solis- Lai kutikula nebūtu sausa, apstrādāju to ar eļļiņu. Šobrīd lietoju Essence Caring nail oil. (Nopērkams "Drogas")

6.Solis- Attīru nagu ar nagu lakas noņēmēju, lai nagu laka varētu ilgāk noturēties. 

7. Solis- Vienā kārtā lakoju LCN bāzi, kas paredzēta nagu stiprināšanai.  (Nopērkams "SalonLine")
Esmu iemīlējusi bāzes un nagu vīles pirkt veikalā SalonLine.

8. Solis- Lakoju izvēlēto nagu laku zilā tonī- no Essence jaunās The gel nail polish klāsta.(Nopērkams "Drogas")



Vai arī es tevi iedvesmoju pieķerties klāt savai manikīra rutīnai?! 



Saulainu un prieka pilnu dienu! 
Santa






9 komentāri

  1. Kā jaunajām Essence lakām ar noturību? Vecās šajā ziņā bija galīgi čābīgas, vismaz uz maniem nagiem. Bet tonis šai konkrētajai ir burvīgs!

    AtbildētDzēst
  2. Stipri noturīgas nav. Teikšu tā, tās ir par 10% noturīgākas kā vecās Essence lakas.
    Toņi gan ir superīgi, esmu iemīlējusi arī 38 love is in the air, kas ir koši dzeltenā krāsā. :)

    AtbildētDzēst
  3. Tas zilā safīra tonis izskatās pasakaini un nagiem! Lieliski! :)

    AtbildētDzēst
  4. Šis raksts man noteikti lika apdomāt savu manikīra rutīnu, jeb cik maz es lutinu savus nagus- bieži sanāk klāt jaunas nagu lakas bez apstājas- noņemu veco un uzreiz lieku jauno!
    Iedvesmoji mani! :)

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būs jāuzrīko pidžamu ballīte, kur kopā varēsim lakot nagus un klačoties. he

      Dzēst
  5. Nagu lakas tonis ir lielisks! :)

    AtbildētDzēst
  6. Nepiekritīšu par pilnīga mēsla apzīmējumu "vates" plāksnītēm, jo katram produktam tomēr ir savas funkcijas. Un šīs konkrēti ir domātas vairāk naga attaukošanai, nevis nagu lakas noņemšanai. Tādiem brīžiem, kad svarīgi ir nepieļaut pūku nokļūšanu uz nagiem. Šim mērķim tās kalpo lieliski. Ja taisies mest ārā, es labprāt tev tās apmainīšu pret iepakojumu ar vates diskiem. ;)

    AtbildētDzēst
  7. Anonīms11/5/15

    Sveiki! Vai ūdens vannītei pievieno kādu līdzekli- eļļiņu, dušas želeju ?
    a.

    AtbildētDzēst

Blog Archive