Prime & Fine |Make- up

Prime and Fine Smoothing refiner base.
Viegla, ļoti zīdaina un maiga sejas bāze.  Uz sejas tā neliekas smagnēja un ķepīga, tā burtiski saplūst ar ādu, to nevar just un to nevar redzēt. Āda pēc bāzes uzklāšanas ir viegli matēta, sīkās grumbiņas un poras ir manāmi izlīdzinātas, āda liekas jau daudz pievilcīgāka pēc šī produkta uzklāšanas uz sejas.
Noteikti bāzi ieteiktu iestrādāt ādā ar pirkstu galiem, jo var gadīties, ka ar otiņu tā sāks velties.
Par šo bāzi esmu sajūsmā. Labs produkts par draudzīgu cenu.
Vērtējums- 8/10
Prime and Fine Mattifying powder Waterproof
Pūderis ar zīdainu tekstūru un ilgnoturību. Šis pūderis būs piemērots jebkurai ādas krāsai, kura ietilpst mūsu platuma grādos. Stipri tumšākai ādai šis pūderis varētu būt par gaišu. 
Jāsaka godīgi, ka neesmu izmēģinājusi šo produktu karstā un mitrā laikā, lai spriestu par to, cik tas ir ūdens noturīgs.
Par šo pūderi neesmu tādā sajūsmā kā par sejas bāzi, taču produkts nav slikts. Tas nomatēs ādu, nostiprinās krēmveida produktus un mazliet neitralizēs sārtumu. Noteikti dienas gaitā vajadzēs atjaunot make up un šis tad arī varētu būs labs/noderīgs kompaktais pūderis, jo tā iepakojumā ietilpst spogulītis.
Vērtējums 5/10

Vai tu esi mēģinājusi Prime & Fine sejas bāzi? Kādas ir tavas domas par to? 



Saulainu dienu vēlot,
Santa

6 komentāri

  1. Kaut kādu bāzi no Catrice ar spīdumiņiem mēģināju, likās laba. Pēdējā laikā lieliski iztieku bez bāzes, man tas bums laikam pārgāja. :D

    Skaistas bildes! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šobrīd ar mani ir tieši pretēji. Cenšos atkal ieviest rutīnu, kad pirms tonālā krēma liku arī sev bāzi. :)

      Dzēst
  2. Man šis pūderis gan patīk. Labi fiksē konsīleri un T-zonu, un galvenais, ka nedod ekstra toni vai kārtu uz sejas, kas dikti tracina fiksējošajos pūderos :) Katram laikam jau savs! Bet, bāze atceros, ka bija ok. Tiesa sen nav lietota, jo toreiz kā izlietoju, neatgriezos pie vēl viena iepakojuma :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bāzei tiešām nav ne vainas. *Tiesa gan es ar neatgriezīšos pie vēl viena šī produkta iepakojuma, jooo gribas izmēģināt vēl un vēl citas bāzes. he :)

      Dzēst
  3. Vienmēr catrice stendiem gāju garām, domājot, ka tā tādu tīņu kosmētiku. Bet pēdējā laikā tiešām daudz labu atsauksmju dzirdu, noteikti kaut kas būs jāizmēģina! Paldies, ka padalījies :)

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir šādas tādas lietiņas, kuras viņiem ir labas, bet ir tādas no kurām arī es izvairos. :)
      Bāzi noteikti var mēģināt un paprovēt. :)

      Dzēst

Blog Archive