AVON Cream-to-powder foundation un Ultra colour Lip Crayon PART 1| Make-up

 AVON Ideal Flawless Invisible coverage Cream-to-powder foundation
Šī brīža ikdienas lietošanas favorīts. Viegla pārklājuma, izlīdzina tikai ādas toni, taču neslēpj tās defektus. Piemērots veidojot "nude"/"no mak-up" koptēlus.  Līdzi nāk arī apļveida spondžs/ sūklītis un iepakojumā iestrādāts spogulis, kas ir plus produkta ņemšanai līdzi ceļā. Ērta un ātra produkta uzklāšana. Viegli pludinās un iestrādājas āda. Tonis- Nude
Vērtējums- 8/10
Iepakojums- 8/10

(Šis tonālais krēms nāk no UK kataloga, nezinu vai īpaši atšķiras piedāvātais sortiments, bet šo nevienā LV katalogā nevarēju atrast). Ja kaut kur manīšu, padošu ziņu.

 AVON Ultra colour Lip Crayon
Esmu  iegādājusies reālus krītiņiem. Klājums briesmīgs, pilnīgi liekas, ka lūpas tiek skrāpētas un sausās formulas dēļ staipītas uz visām pusēm. Smalkās sudraba un zelta daļiņas nedod nekādu labumu. Lūpas izskatās sausas, nedzīvas, un noskumušas. Klājums graudains un nevienmērīgs.
Arī šie lūpu krītiņi ir iegādāti no UK kataloga. Un labi vien ir, ka tos nevaru atrast nevienā mums pieejamā katalogā. Lai gan toņi glīti un noturība neslikta, taču diemžēl tas neglābj situāciju- produkta formula, tekstūra un finish ir... ahh, man nepieņemama. 

Vērtējums- 1/10
Iepakojums- 6/10



 Kas ir bijusi tava, pēdējā laika, lielākā vilšanās kādā no produktiem? 



Lai ar smaidu sejā iesākas jums šī diena! 

Santa

3 komentāri

  1. Tonālais izskatās tāds labs ikdienas sabiedrotais. Pēdējā laikā man nav īsti bijušas nekādas vilšanās, jo ļoti pārdomāti visu pērku, pirms tam kārtīgi apskatos atsaukmses. Lai gan... es vispār maz ko pērku pēdējā laikā, nav man īsti kāres pēc kosmētikas jaunas - lietoju krājumus un tur reizēm atrodu "jaunas" aizmirstas lietas. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ideāls ikdienas skriešanai, viegla pārklājuma un tekstūras ++++ iepakajums. :)
      Es arī cenšos vilkt visu ārā no krējumiem un lietot to, kas ir. Izlietot, lai ir vieta jaunām lietiņām. :)

      Dzēst
  2. Eh, reiz pasūtīju sev arī šo krītiņu nude tonī.. Šķiet, pat reiz rakstīju blogā par to. Katastrofa. :/

    AtbildētDzēst

Blog Archive