Maybelline tonālo krēmu TOP VI | Kosmētika


I Vieta
Dream Fresh BB krēms
 Favorīts jau no tā laika, kad pirmo reizi tas parādījās veikalu plauktos. 
Ārkārtīgi viegla klājuma, maigas tekstūras, nemanāms un nejūtams uz ādas. Gala rezultāts svaigs, dzīvīgs un nesamākslots. BB krēma sastāvā ir SPF 30 filtri.  Produkts patīk un ir mans favorīts jau divus gadus. Tiesa gan sanāk lietot ļoti daudz un dažādus tonālos krēmus, taču šis no favorītu plauktiņa vēl kādu laiku nepazudīs. Ideāli būs piemērots meitenēm, kurām patīk minimāls un dabīgs make- up, kā arī tām, kurām āda ir mazliet sausāka. Krēms mitrina ādu visas dienas garumā un pateicoties savas finišam āda neizskatās tik sausa un "izžuvusi".

Piemērots Dienas un Dabīgajiem make- up koptēliem.
(2012. gada atsauksmi par šo BB krēmu vari lasīt ŠEIT).

II Vieta
Fit me!
Ar šo tonālo krēmu darbojos visa semestra laiku, kad mācījos UnaStyle skolā. Ne reizi nelika vilties- Mācījos, izgāju visas prakses un eksāmens nokārtots ar izciliem rezultātiem. Klājums viegls, taču papildināms. Tonālais krēms divās kārtās neizākstīsies slāņains, redzamāks vai smagnējāks. Vieglais efekts saglabāsies arī ar divām kārtām tonālā krēma. Toņu klāsts ir pasakains. Ja līdz šim brīdim neesi atradusi sev piemērotu tonālo krēmu, tad noteikti iesaku apskatīt Fit me! Ja tomēr viens tonis ir par gaišu, bet nākamais par tumšu- krēmi savā starpā ir jaucami. Iegādājies divu- vasaras laikā, ja āda saulē iesauļojas brūnāka, tad pie tumšākā piejauc mazliet gaišo, savukārt, ja ziemā āda paliek gaišāka, tad pie gaišā tonālā krēma piejauc mazliet tumšās krāsas tonālo krēmu. Un lieta atrisināta. 
Šādi krēmus jaucu arī priekš sevis un klientiem, ja piedāvātais tonis burciņā īsti neatbilst  ādas tonis.  
Piemērots Dienas un Vakara make- up koptēliem.

III Vieta
Super Stay Better Skin
 Šis no abiem iepriekš minētajiem tonālajiem krēmiem ir vissedzošakais, redzamākais un biezākais, taču nebūt sliktākais. Tonālais krēms ideāli nosedz ādas nepilnības, apsārtumus, pigmentācijas plankumus un nelielas rētiņas. Ja meklē sedzošu, biezas konsistences tonālo krēmu, tad šis ir viens no variantiem.

Piemērots Vakara make- up koptēliem.
(2014. gada atsauksmi par šo tonālo krēmu vari lasīt ŠEIT).

IV Vieta
Dream Satin Liquid
Arī šim tonālajam krēmam ir vidēja sedzamība. Taču neko īpaši nevaru izcelt. Tonālais krēms ādā iestrādājas labi, aizpildot arī sīkās grumbiņas un poras. Šo tonālo krēmu ādā vēlams iestrādāt ar apļveida kustībām, tādā veidā poras, rētas un nelielās grumbiņas tiks aizpildītas un maskētas.

Piemērots Dienas un Vakara make- up koptēliem.

V Vieta
Dream Pure BB krēms
Šis BB krēms nav slikts, taču nekad par to neesmu bijusi sajūsmā. Tas ir viegla pārklājuma un vidēji biezas konsistences. Paredzēts taukainas ādas īpašniecēm. Piemērots būs meitenēm, kurām neko neprasās nomaskēt, tikai atdzīvināt un izlīdzināt ādas toni.

Piemērots Dienas un Dabīgajam make- up.
(2013. gada atsauksmi par šo BB krēmu vari lasīt ŠEIT).

VI Vieta
Dream Matte mousse 
Līdz šai baltai dienai neesmu sadraudzējusies ar šāda veida tonālajiem krēmiem. Nepatīk iepakojums, nepatīk tekstūra un sniegtais finish. Āda izskatās īpaši sausa un manā skatījumā krunkaina, mazās mīmikas rieviņas ir vairāk redzamas nekā tās bija pirms tam.  Vienu reizi iegādājos pamēģināšanas un intereses pēc- sapratu, ka nepatīk un viss, nespēju piespiest sevi un savu ādu sadraudzēties ar tiem. 


Kāds varētu izskatīties tavs TOP 3? Kādā secībā tu sakārtotu Mybelline New York tonālos krēmus? :)


Iedvesmojošu un jauku dienu vēlot,
Santa

1 komentārs

Blog Archive