H&M Beauty jaunumi! |Dekoratīvā kosmētika

 Meitenes, vēl šodien nebeidzu priecāties par H&M Beauty produktiem- plašo piedāvājumu, krāsām, iepakojumu... Ja vēl neesi redzējusi jaunos produktus, silti iesaku doties uz kādu no veikaliem un apskatīt tos. Visplašākais make- up/beauty stends ir lielveikalā Riga Plaza.

Esmu paspējusi iepazīties ar visiem attēlā redzamajiem produktiem un varu smalkāk pastāstīt par katru atsevišķi.

Colour essence eye cream
Tonis- Earth angle
Krēmveida acu ēna iepakota stila trauciņā ar plastmasas vāciņu. Ēna vieglas tekstūras un vienmērīgu klājumu, būs lielisks pamats acu ēnām kā bāze. Uz maniem taukainajiem plakstiņiem šī krēmveida ēna sagāja rieviņām, tāpēc šobrīd to izmantoju tikai kā acu ēnu bāzi dūmakainam, tumšākam acu make-up. 

Vērtējums- 7/10
Iepakojums- 9/10
Cena- 5.99 Euro
 High impact eye colour
Vivid Pigments Captivating Shades. Tonis- Ginger snap
Tonis ir pasakains! Pigmentācija viena toņa ēnām ir kā kurai, šim konkrētajam tonim pigmentācija ir kolosāla. Ēna ar satīna mirdzumu orznžīgi zeltainā krāsā. Šīs ēnas iepakojums, tieši aizveramais vāciņš man liekas mazliet "lēts". Ir sajūta, ka pēc pāris "vaļā-ciet" reizēm tas izjuks. Bet skatoties uz ēnu iepakojumu no vizuālā puses- tie izskatās labi. 

Vērtējums- 9/10
Iepakojums- 8/10
Cena- 5.99 Euro
  Pointed Tweezers
Ieraudzīju un iemīlējos zelta krāsā. Jau sen meklēju šāda tipa pinceti ar spicu galu. Ieraudzīju to H&M Beauty plauktos un ņēmu ciet. Nav pati labākā pincete, ir reizes, kad vienu matiņu nākas raustīt 3/4 reizes, līdz beidzot pincete to saķer un izrauj, bet arī pilnīgi nelietderīga tā nav. 

Vērtējums- 7/10
Iepakojums- 9/10
Cena- 4.99 Euro
 Velvet lip Cream
Tonis- Dark me
Tik ļoti iepatikās krāsa un fakts, ka tā ir matēta. Nodomāju- perfekti, ir rudens un šāda toņa matēta lūpu toņa manā kolekcijā vēl nav. ...taču  ar šo produktu ir liela noņemšanās. Pateicoties tam, ka tas ir super, duper matēts, bez perfekti uzvilktas lūpu kontūras pamatā neiztikt, jo ar aplikatoru, kurš ir šim lūpu krēmam to neizdarīsi.
Vēl viena lieta, kas ir ļoti specifiska šim produktam- lūpas jācenšas nokrāsot jau ar pirmo piegājienu, vienā kārtā. Divās kārtās tas sāks sprēgāt un sāks vienkārši birst nost no lūpām. 
a
Šis lūpu krēms derēs foto sesijām, feinām rudenīgām Instagram bildēm, taču ne meitenēm "on the go". Neredzu sevi nēsājam šādu neērtu lūpu produktu cilvēkos, jo ik pa laikam gribas iemest aci spogulī, pārbaudīt vai viss stāv savās vietās un vēl joprojām izskatās labi. Lūpas atrodas ļoti lielā diskomfortā. Šis ir vienīgais produkts, kurš mani apbēdināja.

Vērtējums- 4/10
Iepakojums- 8/10 
Cena- 7.99 Euro   

Lush Lip Vinyl 
Šis gan ir man absolūtais favorīts! Gribu visus šī spīduma toņus. Spīdums kolosāls, noturība laba, pigments graujoši labs. iepakojums gaumīgs un šiks, aplikators- pieņemams. 

Vērtējums- 9/10
Iepakojums- 9/10
Cena- 7.99 Euro 
Lip Definer
Arī viens no maniem favorītiem. Viegli slīd pa lūpu kontūru, labi pigmentēts un noturīgs. Toņi sortimentā daudz un dažādi. Šis konkrētais ideāli atbilst  Velvet lip Cream tonis- Dark me. Manuprāt, pie katra lūpu spīduma un lūpu krāsas veikalā var piemeklēt atbilstoša toņa lūpu zīmuli. 

Vērtējums- 9/10 
Iepakojums- 9/10
Cena- 4.99 Euro
Šim make- up izmantots Velvet lip Cream, tonī- Dark me un High impact eye colour, tonī- Ginger snap. (Lūpu krēms likts bez lūpu zīmuļa).
Šim make- up izmantots Colour essence eye cream, tonī- Earth angle un Lush Lip Vinyl, tonī- Tuscan blush. (Un Picasa "Maigs fokurs" pārklājums sejai. he) 


6 komentāri

  1. Spīdums izskatās vienkārši super :) Noteikti būs jāizvēlās kāds tonis.

    AtbildētDzēst
  2. Otrais grima variants lielisks! Pirmais arī smuks, bet otrais tik ļoti papildina Tevu būtību :)
    Produkti tiešām ir patīkami pārsteiguši :) Tik ļoti cerēju, ka tā matētā lūpu krāsa būs laba, bet re - beigās tomēr nē. Labi, es paņēmu krītiņa tipa lūpu krāsu. Tā gan ir superīga, lai gan arī kaprīza, nu kā jau matēta :)

    AtbildētDzēst
  3. Lūpu spīdusm uz lūpām izskatās ļoti labs.

    AtbildētDzēst
  4. Man abi makeup patīk :) Tās zelta ēnas izskatās kā radītas rudenim :)

    AtbildētDzēst
  5. Anonīms19/10/15

    Nezinu vai nepareizi nobildēts, bet pirmās ēnas ir briesmīgas un neiet kopā ar lūpu kremu, kas izskatās izkaltis. Mans viedoklis par spīdīgām ēnām ir tāds, ka ar tām var iebraukt auzās, kas arī bieži ir redzams paskatoties apkārt. Otrā bilde ideāla.

    AtbildētDzēst
  6. Velvets ir dikti skaists!

    AtbildētDzēst

Blog Archive