Maigs koptēls ar Amway Artistry produktiem |Make- up


Signature color Sheer lūpu krāsa
Nosaukums "sheer" jau vien pasaka, ka lūpu krāsa nav izteikti pigmentēta. Tai ir viegls rozā krāsas tonis, kas pavisam nedaudz iekrāso lūpas. Lūpu krāsa ārkārtīgi mitrinoša, lūpas ir komfortā un atrodas septītajās debesīs. Tonis ideāli piemērots ikdienas skrējienam uz darbu, veikalu, sprota zāli vai randiņu. Tonis- Tulip Pink 53  

Vērtējums- 8/10
Iepakojums- 10/10
Iegādāties vari ŠEIT.

Artistry Signature eyes Length & Definition skropstu tuša.
Lai gan priekšroku dodu silikona birstītes skropstu tušām... taču esmu iemīlējusi šo neilona saru birsti.  Tā ir ārkārtīgi smalka un maziņa, liekas, ka pat trausla. Tai ir ideāls izmērs un dizains, lai piekļūtu katrai sīkākajai skropstiņai. Uzklāšana nesagādā nekādas problēmas, skropstas ar tušu noklātas vienā acu mirklī. Koptēls/ acu skats tiek padarīts trausls un maigs, skropstiņas atdalītas, taču ne īsti pagarinātas, nedz īsti kuplas. Tās vienkārši izskatās trauslas un acu skatam piedod īpašu burvību. Sajūsmā esmu par birstīti, tās izmēru un dizainu, noteikti neizmetīšu to, kad tuša būs beigusies. Ar viņu ir kolosāli piekļūst apakšējām skropstām, lieki nesmērējot acs plakstiņu.
Skropstu tušas viens no galvenajiem trumpjiem ir tāds, ka tuša nāk nost tikai ar siltu ūdeni. Jā, to var noņemt arī ar tušas noņēmēju, taču tad tuša tik viegli nemaz nenāk nost un acis vairāk tiek pakļautas berzei un skropstu traumēšanai.

Vērtējums- 8/10
Iepakojums- 9/10
Iegādāties vari- ŠEIT.

Šo mācību gadu nosacīti atpūtīšos, taču neatkarīgi no tā ikvienam skolniekam un studentam novēlu veiksmīgu, piedzīvojumiem un pieredzes bagātu jauno mācību gadu. Uzstādi mērķus uz tiecies pēc tiem. Lai veicas!

Kāds šogad izskatījās tavs 1.septembra make- up?


Drosmi cīnīties! :)
Santa

5 komentāri

  1. Lūpukrāsas tonis Tev - īsta konfekte - ļoti labi izskatās! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viens no retajiem nude/klasiskajiem/ dabīgajiem toņiem, kurš man piestāv. Paldies :)

      Dzēst
  2. Patīk šī birstīte, lai gan sajūsmā neesmu. Priekš manis šī ir ideālā apakšējo skropstu tuša :)
    Smuks koptēls!

    AtbildētDzēst

Blog Archive