ATSAUKSME- Mixa produkti

 Mixa Sensitive skin expert Bi-phase Cleanser 
Labs divu fāžu dekoratīvās kosmētikas noņēmējs. Tiek galā ar ūdens noturīgo kosmētiku un matētām lūpu lakām, lieki neberzējot un netraumējot ādu. Sakrati produktu, samitrini ar to vates disku  un viegli piespied pie acīm vai lūpām. Ļauj pāris sekundes šķidrumam iedarboties un maigi notraus kosmētiku. Brīnumainā kārtā āda pēc šī noņēmēja nejūtas taukaina un acu skats neaizmiglojas.
Produkts nav slikts, taču gribētos, lai tas mazliet jaudīgāk un efektīgāk tiek galā ar ūdens noturīgo skropstu tušu. Cena budžetam draudzīga, produkts nesatur parabēnus un alkoholu, kā arī produkts paredzēts jutīgai ādai ap acīm un kontaktlēcu nēsātājām.

Vērtējums- 8/10

 Mixa Sensitive skin expert "Soothing BB cream Anti- Redness"
Soothing BB cream Anti- Redness noteikti nav priekš manis, (lai gan noderētu apsārtuma mazinošs līdzeklis, jo maniem vaigiem ir tendence sārtoties). Pirmkārt, tonis "Natural rose" ir pārāk oranžs, otrkārt,  klājums ir pleķains un nelīdzens, treškārt, konsistence ir ļoti jocīga, tā ir bieza un staipīga. Uz ādas tas atstāj lipīgu sajūtu, bb krēms staipās līdzi otiņai, vietām pieķeroties, vietām nepieķeroties ādai. Arī aromāts manam degunam nav īsti iepaticies, vienu punktu vērtējumā produkts izcīnīja par iepakojumu.
(Bildē uz rokas labās puses esmu uzsmērējusi BB krēmu, rokas kreisā puse palikusi nemainīga.

Vērtējums- 1/10

Vai Tu esi mēģinājusi Soothing BB Cream Anti- Redness? Kādas ir tavas domas par to?



Ļoti gaidu pavasari, gribu redzēt siltu saulīti, plaukstošus pumpurus un cilvēku smaidus.
Lai jauka diena!
Santa

9 komentāri

  1. Man micelārais ūdens patīk, ļoti efektīvs :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu dzirdējusi labas atsauksmes tieši par micelāro ūdeni. Būs jānoprovē pašai. :)

      Dzēst
  2. Viens no milakajiem aci kosmetikas nonemejiem :) garnier ir otrs forsakais:) kaut gan pedeja laika palietoju kokosa ellu acu kosmetikas nonemsanai.. bb krems izskatas pabriesmigs :D prieks ka kads to skali piefikse, nevis korekti nokluse :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī man Garnier ir viens no iecienītākajiem divu fāžu acu dek. kosmētikas noņēmējiem. :)

      Dzēst
  3. Anonīms27/2/16

    Arī mani BB krēms neuzrunāja, ļoti pleķains uz sejas.
    Par kosmētikas noņēmēju runājot, man patika, bet pēc pāris lietošanas reizēm uzmetās šausmīga ādas reakcija, visa seja vienos sarkanos pleķos.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No kā tas varētu būt? Produkts itkā paredzēts jutīgai ādai, kam vajadzētu būt pavisam neitrālam tīrītājam un nevajadzētu izraisīt kādu negatīvu reakciju. :/

      Dzēst
  4. O, tiešām oranžs! Lai gan va melots- sārtumu noņem- paliek tikai oranžs :D

    AtbildētDzēst
  5. Kaut kā esmu dzirdējusi vairāk negatīvas atsauksmes par šo kosmētiku nekā pozitīvas. :( ļoti daudziem bija alerģija pēc šiem krēmiem. bail mēģināt. arī skatījos toņos veikalā, visi ir ļoti tumši:(

    AtbildētDzēst
  6. Es iegādājos Nomierinošo CC krēmu, kas paredzēts apsārtuma mazināšanai, īsti neesmu pārliecināta vai apsārtums tiešām tiek mazināts, bet man tas strādā kā lieliska kosmētikas bāze ikdienā. Noteikti iegādāšos atkārtoti.

    Konsultante iedeva izmēģināt arī BB krēmu, taču konsistence, tonis un gala rezultāts bija ļoti neapmierinošs.

    AtbildētDzēst

Blog Archive