ATSAUKSME- Maybelline New York Master Ink (Matte) laineris un The Falsies Push Up Drama skropstu tuša

The Falsies Push Up Drama skropstu tuša
Skropstu tuša paredzēta, lai veidotu maksimālu apjomu un mākslīgo skropstu efektu. "Kausveida" silikona sariņu bistīte atliec un paceļ skropstas. Šī tuša noteikti nav paredzēta man, manām vēlmēm kādas vēlos redzēt savas skropstas.  Manuprāt, birstītes sariņi ir stipri pa tālu viens no otra, kas saķepina skropstas un liek tām izskatīties smagnējām un vulgārām. Jā, tās izskatās biezas, izteiksmīga un ļoti tumšas, taču priekš manis šāds efekts neliekas simpātisks. Ja man būtu jāizvēlas starp smalkām, atdalītām un vieglām skropstām, vai smagnējām, saķepušām un dramatiskām- mana izvēle noteikti kristu uz pirmo variantu.
Tušai ir salīdzinoši bieza formula, kas, manuprāt, neiet kopā ar birstīti. Pilnīgi gribas paņemt cita iepakojuma tušas birstīti un uzklāt ar to The Falsies Push Up Drama skropstu tušu. Ir sajūta, ka tušas formula kopā ar šo silikona birstīti  nedraudzējas viena ar otru.
Pa virsu visam, beigās cīnījos ar biezo tušas kārtu noņemšanu no skropstām. (Ērtākai tušas noņemšanai iesaku lietots divfāžu dek. kosmētikas noņēmēju).

Vērtējums- 3/10
Cena-  ~10.00 Euro

Sievietei video materiālā skropstas tiešām izskatās tuvu mākslīgajām (un ne sliktā nozīmē), tās izskatās super atliektas, izteiksmīgas un pat gandrīz gaumīgas. ...Taču man pie tādām nesanāca tikt, (zemāk bildē varēsiet redzēt manu variantu, kas izskatās kā diena pret nakti video materiālā parādītajam).


 Master Ink (Matte) laineris
Ar šo laineri var strādāt tikai tad, kad nekur nav jāsteidzas, esi mierīgs un pacietīgs. Pretējā gadījumā viss lidos pa gaisu un būs sabojāts prieks darboties ar laineri. 
Tam ir ārkārtīgi smalks aplikators, kas ir kā plus un reizē mīnus. Ar to perfekti var izveidot lainera līnijas astīti, taču  man ar to ir grūtāk novilkt līniju tieši gar skropstām. Tas tik viegli neslīd pa ādu, rezultātā veidojot grubuļainu klājumu, kas arī bija  lainera lielākā problēma manā skatījumā.  Pirmās trīs reizēs nekas nesanāca un biju gatava mest mieru šim lainerim, taču ceturtajā reizē piegāju  tam ar mierīgu prātu un beigās tiku pie smalkas un rūpīgas lainera līnijas, (taču tas prasa īpašu koncentrēšanos un mieru).
Lainerim pilnībā nožūstot, tas paliek matēts un make-up koptēlam piešķir īpašu odziņu. Šis ir gaumes jautājum vai labāk patīk laineri, kas ir mazliet spīdīgāki, vai pilnībā matēti. Tā kā es pati lainera līnijas ikdienā velku salīdzinoši maz, tad man šī matētā līnija likās kaut kas savādāks un interesantāks.

Vērtējums- 7/10
Cena- ~8.00 Euro


Masīvas, biezas vai smalkas un atdalītas skropstas?
Matēts vai mitra efekta laineris?



Lai pozitīvi iesākas šī burvīgā trešdienas diena!
Santa


10 comments

  1. Man šī tuša ļoti nepatika, tāpēc devās tālāk projām. Bet, tagadējai skropstu tušas īpašniecei tā ļoti patīk, jo viņai ir no dabas garas skropstas, bet nav kupluma, līdz ar to, skropstas izskatās pilnīgas. Gan garas, gan kuplas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ceru, ka draudzenei skropstas izskatās tā kā meitenei video. :) ... Es ar šo tušu uz acīm izskatījos vienkārši smieklīgi- tā itkā nebūtu to vakarā noņēmusi un no rīta pa virsu klājusi un ķepinājusi klāt jaunu tušas kārtu. :D

      Dzēst
  2. šis ir tas no kā baidos tušās -sakaltis ķepeklis skropstās.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti izvairies no šīs tušas, tas ir tieši tas, kādu efektu dod šī tuša.

      Dzēst
  3. sadi sakep ari gosha tuša bombastic krāsaina :( es visādīgi centos to pieradināt, nesanāk... bet jā, protams, ka ražotāji var solīt ka no tušas izaugs vairāki cm skropstu, bet lielākoties tas nav īsti iespejams, ar to rēķinoties, manuprāt, jāņem tādas birstītes, kuras pašai erti krāsot un viss būs ok ;)
    Es jau kādas dienas atpakaļ par to domāju, ka reklāmas vienmēr ir meitnes ar pareizu acu formu, garām skropstām, tad jau protams, ka viss izskatās perfekti, tomēr, man neticās ka vismaz 50% sabiedrības izskatās tieši ta :D Jo gandrīz katram ir mazliet asimetriska sejas forma ( ne sliktā nozimē) un reti kuram ir klasiska acu forma + garas skropstas..Bet krāsoties tak gribās ;)Labi,, aizfilosofejos

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, GOSH Bombastic arī dod līdzīgu efektu kā šī tuša. Piedevām tās milzīgā birstīte mani biedē.

      Arī man ir draudzene ar perfektām skropstām- biezām, garām un atliektām. Viņas skropstas vienmēr izskatās ideālas, lai arī kādu tušu tā lietotu. (Hahh..un man, protams, lielā skaudība, kā jau lielākajai daļai meiteņu, kurām nav šādu ideālu skropstu, lai visas tušas uz tām izskatītos lieliski).

      Dzēst
  4. MAn ar tuša nepatīk, bet laineris ļoti patīk :)

    AtbildētDzēst
  5. laineris izskatās superīgi!:) bet nu tuša gan nē:( un vēl pie tam tā maksā diezgan dārgi priekš Maybelline

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. o jā, cenas ziņā padārgi, tur es tev piekrītu.

      Dzēst

Blog Archive