EISENBER PARIS JAUNUMI

19. oktobrī, esot "Eisenberg PARIS" pasākumā, sapratu, ka esmu jaunākā no tā dalībniecēm un sākt lietot dārgus un ļoti efektīgas iedarbīgas anti-age produktus manā vecumā būtu mazliet par ātru.  Taču vienmēr ir labi izglītoties un padalīties ar iegūto informāciju.  Runājot par anti-age produktiem nenoliegšu, ka šo- to tomēr esmu pamēģinājusi, taču beigu beigās pretnovecošanās krēmiem/serumiem, kam ir stingrs vecuma ierobežojums, eju ar līkumu un ikdienai izvēlos vienkārši mitrināt un barot seju ar produktiem, kuru sastāvā nav ādu atjaunojošas un reģenerējošas vielas, kas pastiprināti stimulē ādas atjaunošanos.

Āda cilvēkam vidēji sāk novecot pēc 25. gadiem. Šinī vecumā nereti novērotas dažādas pārmaiņas, pie kurām ir jāpierod un jāadoptējas. Viss ko mēs varam darīt līdz šiem 25. gadiem ir galvenais
1. NESTRESOT un NEUZTRAUKTIES par sīkumiem, (pie kā man pašai ikdienā ir stipri jāpiedomā).
2. Lietot veselīgu uzturu. Šeit es nerunāju par kādu konkrētu diētu vai ko tamlīdzīgu, šeit es vairāk gribētu vērst uzmanību tam, lai katra diena netiktu pavadīta McDonald'ā, steigā, kad gribas kaut ko ātri apēst, nepirkt "ātrās maizītes" Narvesenā. Jā, retu reizi viss ir pieļaujams, arī es gadā reizi/divas ieskrienu McDonald'ā vai nopērku kādu maizīti Narvesen vai Statoil. Taču ikdienā ēdu salīdzinoši labu, mājās gatavotu ēdienu.
3. Dzert ūdeni un ieturēt aktīvu dzīvesveidu.
4. Visbeidzot, pieturēties pie vienkāršas ādas kopšanas rutīnas. Galvenais attīrīt, tonizēt, mitrināt un barot ādu. Pēc tam, kad tuvosies 25, var sākt domāt par kādiem efektīgākiem sejas ādas kopšanas produktiem, ko iekļaut savā ādas kopšanas rituālā.

***
 Eisenber PARIS nāk klajā ar diviem brīnišķīgiem jaunumiem, kuri noteikti kādu interesēs! Personīgi man līdz to lietošanai ir mazliet jāpaciešas, bet ja tu esi vecuma posmā no ~28 līdz 40 gadiem, kad pamani savas pirmās novecošanās pazīmes- sarosies, jo Eisenberg PARIS Tev ir ko piedāvāt!
Maiga emulsija pirmajām grumbiņām
Produkts, kurš paredzēts visiem ādas tipiem. Tas ir ļoti vieglas tekstūras un maigas konsistences, atjauno un mitrina ādu. Nepadara ādu taukainu un būs lielisks produkts pirms dekoratīvās kosmētikas uzklāšanas. Šī produkta divas galvenās sastāvdaļas ir HIALURONSKĀBE un FORMULE TRIO-MOLECULARIE(Atjauno, Aktivizē, Apgādā ar skābekli), kas samazina grumbiņas un veic papildu ādas mitrināšanu. Krēms būs paredzēts kā dienas tā vakara lietošanai. Krēmu īpaši novērtēs tie, kuriem patīk maigas un vieglas konsistences produkti, kas nenoslogo ādu. Arī produkta lietošana ir viegla un galvenais ļoti sanitāra. Produkts ir iepakots trauciņā ar pumpīti, piespied to vienu līdz divām reizēm, produktu maigi iemasē sejas ādā ar augšupejošām kustībām uz rūpīgi attīrītas un tonizētas sejas, kakla un dekoltē zonas.
Maigs krēms pirmajām grumbiņām
Abi produkti ir patiesi maigas tekstūras, kuri momentā absorbējas āda. Šis produkts ir mitrinošs, antioksidējošs un pretgrumbu krēms ar izteikti bagātu un nostiprinošu tekstūru. Pateicoties sastāvā esošajam E- vitamīnam (kam piemīt antioksidējošas un mitrinošas īpašības)  un Šī sviestam, (kam piemīt atjaunojošas un ādu mīkstinošas īpašības), šis krēms būs lielisks ikdienas skaistuma sabiedrotais, kuru gluži tāpat kā emulsiju var lietot gan no rīta, gan vakarā. Šim krēmam līdzi nāk arī špātelīte/neliela karotīte, kas produktam piešķir sanitāru un higēnisku lietošanu.
Vēl viens nemazāk būtisks jaunums no Eisenberg PARIS ir J'ose Deodorant Stick. 
Dezodoranta sastāvā ir 0% alumīnija sāļi un 0% alkohola;
To var lietot uzreiz pēc skūšanās vai epilācijas;
Sniedz 24h  aizsardzību;
Nesatur parabēnus un krāsvielas;
Dezodorants neuzkrāj mikroorganismus;
Neatstāj traipus ez drēbēm;
Tam ir īpaši izsmalcināts "luxury" aromāts.
 Paldies Eisenber PARIS komandai par brīnišķīgo 19. oktobra rītu "Aqua Luna" restorānā.

Kāda ir tava attieksme pret anti- age produktiem? Lietosi tos tikai tad, kad patiesi redzēsi pamanāmas grumbiņas vai tomēr ādu no grumbiņu veidošanās pasargāsi laicīgi?

Lai harominiska un skaista Jums šī diena,
Santa
 





2 komentāri

  1. Visam jāzin mēra un, ja apzinies, tad anti-age produktus var lietot jau agrāk, lai preventīvi pasargātu ādu no pāragru novecošanu. Esmu iecienījusi tā saucamās anti-age maskas, kuras lieliski sagatavo ādu pirms kāda svarīga pasākuma un arī acu krēmus, jo ir jau pamanāmas pirmās grumbiņas ar acīm. Piedevām roku krēmi ar anti-age (vai tā viņi vismaz uz iepakojuma raksta) ir lieliski un labi baro ādu (rokas ir vienas no pirmajām, kuras parāda vecumu).

    Eisenberg produkti ir lieliski! Viņi nav agresīvi, taču lieliski strādā un strādā ilgtermiņā, tāpēc, ja arī sāksi nedaudz agrāk lietot anti-age produktus nekas traks nenotiks. Viņu mitrinošais toniks un mitrinošā maska ir fantastiska.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es to ļoti labi to saprotu, ka var lietot šādus produktus arī agrākā vecumā, taču pagaidām, lai āda un organisms pats cīnās un ražo to, ko tas vēl ir spējīgs saražot. Neuzskatu, ka mana āda jau ir tik nespējīga un novārgusi, lai sāktu lietot specializētu anti-age produktus.

      Par roku ādu kopšanu pilnīgi varu priekrītu, roku āda ir pirmā, kas noveco, kas ir visvairāk traumēta un noslogota, tāpēc tur tiešām var lietot labus aizsargkrēmus pat ar anti-age īpašībām.

      Par produktu kvalitāti vispār bažu un divu domu nav- tie ir, bija un būs lieliski, jo pie tiem tiek daudz strādā, lai iegūtu labāko no labākā. Mani favorīti: "Melt-in Reparing Mask" un "Smoothing Repairing cream"- brīnišķīgi produkti. <3

      Dzēst

Blog Archive