PIRMIE IESPAIDI PAR "KIKO" KOSMĒTIKU

 Šos produktus iegādājos ļoti ilgu laiku atpakaļ, aprīlī, laikā kad biju Londonā.Un beidzot pienācis tas brīdis, kad dalos atsauksmē. Ārprāts, pilnīgi neticas, ka pus gads jau riņķī, kad biju Londonā!

***
KIKO Milano Smart Lipstick tonī #912 ir košs, sarkani rozīgs tonis. Lūpu krāsa ir ārkārtīgi krēmīga, tā vairāk līdzinās balzāms ar izteikti intensīvu toni, nekā tipiskai lūpu krāsai. Tā kā lūpu krāsa ir krēmīga, tā arī īsti negrib turēties uz lūpām, pēc pirmā kafijas malka lūpu krāsa praktiski visa ir nospiedusies uz krūzītes. Neskatoties uz to, tā ir ļoti komfortabla uz lūpām, nekādā veidā nesausina tās, jo ir izteikti mitrinoša, gluži kā balzāms. Produkts būs lieliski piemērots meitenēm, kurām lūpas ir sausākas un kam parastās semi matte lūpu krāsas ir par sausu. Kā arī šobrīd esmu pamanījusi, ka pati vairāk sliecos uz krēmīgākām un barojošākām lūpu krāsām, nevis matētajām, sausajām lūpu krāsām.
Lūpu krāsai ir šķebinoši salds aromāts, kas smaržo pēc izteiktas vaniļas. Iepakojums izskatās pēc "pro make up" kosmētikas- vienkāršs, nepārspīlēts un atturīgs, kas man pat patīk. Tas sniedz nevis lētu, bet gan profesionālu izskatu produktam.
Vērtējums- 8/10

***
KIKO Milano Pencil Lip Gloss tonis #12. Šis ir interesants produkts, kuru iegādājos tikai tāpēc, ka man līdz tam nebija bijis šāds zīmuļveida lūpu produkts, kas nav lūpu zīmulis. Teikšu godīgi, ka abi produkti (lūpu krāsa un zīmulis) pēc tekstūras ir ļoti līdzīgi, tikai katrs iepakots savā iepakojumā. Abiem produktiem ir dewy nobeigums, kas sniedz mirdzumu un nesausinā tās. Pencil Lip Gloss klāt ir vēss perlamutra mirdzums, kurš nav ļoti izteikts, bet to var pamanīt. Zīmulis viegli asinās un liels pluss ir tam, ka produkts vienmēr būs ar smailu galu lūpu kontūru precīzai ievilkšanai. Lai vai kā, abi produkti vienlīdz labi patīk, tik tas saldas aromāts lūpu krāsai ir tas kas mani mazliet atgrūž no tā nēsāšanas.
Vērtējums- 8/10 
Uz lūpām KIKO Milano Pencil Lip Gloss #12, pār lūpām vēl uzliku caurspīdīgu lūpu spīdumu, lai piedotu mazliet sulīgāku nobeigumu.

Šī ir "lētā gala" KIKO kosmētika, taču es jau metu aci arī uz viņu "advensētākiem" produktiem. Lūpu prdukti nav mani pievīluši, tāpēc nākotnē noteikti pamēģināšu vēl kaut ko no viņu produkcijas.Visu KIKO piedāvājumu vari apskatīt viņu oficiālajā mājas lapā- ŠEIT.

Vai Tu esi izmēģinājusi kaut ko no KIKO Milano kosmētikas? Ko vari ieteikt pamēģināt?



Lai jauka Tev šī diena,
Santa
 

10 comments

  1. Tev piestāv tumšie toņi! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)
      Man pat dažkārt šķiet, ja nēsā make-up'u ar lielu pārliecību, tad viss piestāv.

      Dzēst
  2. He, mans Instagram komentārs jau izteica visu, ko gribēju pateikt :P
    Bet neesmu vēl līdz šim mēģinājusi Kiko produktus - viennozīmīgi ieintriģēji mani! :)

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Thanks girl! :))
      Man pašai tagad ar ākis lūpā, skatos viņu mājas lapu un visu gribas. :D

      Dzēst
  3. Izskatās jau ļoti labi! Man gan no visa tā lēruma, kas ir testēts no Kiko, patika vien uzacu zīmulis. Lai arī cenas relatīvi zemas, var atrast daudz kvalitatīvāku un noturīgāku kosmētiku.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kas, tavupārt, ir laba alternatūva šai kosmētikai?

      Dzēst
  4. Kiko ir viens no maniem mīļājiem kosmētikas brendiem.
    Agrāk ļoti patika viena acu tuša, bet neatcerēšos kura :D Ilgu laiku lietoju arī viņu nagu lakas, ļoti patīk.
    Pašai drīz būs daudz ko atrādīt no KIKO :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. OOoo, forši! :) Šobrīd esmu liela KINETICS nagu laku fane. :) Toņi brīnišķīgi.
      GaidU rakstu no Tevis par KIKO. :)

      Dzēst
  5. Kur var iegādāties KIKO?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. KIKO MILANO iegādājos Londonā, bet man liekas, ka vēlamos produktus var pasūtīt tieši no viņu mājaslapas. :)

      Dzēst

Blog Archive