SEJA, KAS MIRDZ


 L'Oreal PARIS šosezon mani ir pārsteidzis, laižot klajā lieliskus augstas klases produktus. 
Ja ikdienā, īpaši vasaras laikā, izvēlies neitrālu vai pavisam minimālu makeup, tad Bonjour Nudista Awakening skin tint BB krēms būs tieši vietā. Tas ir vieglas tekstūras ar caurspīdīgu pārklājumu, kas ļauj dabīgajām ādas iezīmēm spīdēt tam cauri. Krēma sastāvā ir aprikožu eļļa, zaļās tējas ekstrakts un anti oksidējošais vitamīns E. Āda joprojām izskatās dabīga un nesamākslota.
 Ja vēlies mirdzēt visspožāk no visiem, izvēlies La vie en Glow izgaismotāju paleti, kura sastāv no četriem zeltainiem toņiem. Ķermeņa ādai derēs divi tumšākie toņi, savukārt, lai sejas āda joprojām dabīgi vizuļotu esieteiktu lietot divus gaišākos toņus. Izgaismotājs ir ļoti pigmentētas un sniedz intensīvu mirdzumu, lai gan pūderveida produktiem ir tā iespēja vēlamo intensitāti mainīt, klājot pūderi vienu virs otra- tādā veidā izgaismotāja intensitāti vari regulēt pati. Šī palete šovasar priekš manis ir "must have" produkts kosmētikas maciņā.
  Ja meklē universālu produktu, kuru klāt ne tikai uz sejas, bet arī uz dekoltē, dod iespēju sevi pierādīt Glow mon Amour "izgaismojošjām lāsītēm". Šķidro izgaismotāju var jaukt kopā ar mīļāko dienas krēmu vai tonālo krēmu. Pēc tam izstrādājot konkrēto  krēmu uz ādas, tas radīs starojošāku efektu. Ja vēlies, lai mirdzums būtu intensīvāks klāj tonālo krēmu vispirms un tad uz vaigu kauliem, deguna gala, kupidona loka un deniņiem ar pipeti uzliec izgaismotāja punktiņus un ar pirkstiem tos iepunktē āda, tādējādi ādai piešķirot glamūrīgu intensīvāku mirdzumu.

Kurš ir tavs "must have" produkts šīs vasara kosmētikas maciņā? 





1 komentārs

  1. Mans must have ir esthederm mitrinošais krems- super atslodze ādai šādā saulainā laikā!

    AtbildētDzēst

Blog Archive