SEJAS SKRUBJI, KURI TEV NOTEIKRI IR JĀIZMĒĢINA

Nespēju beigt jūsmot par jaunajiem L'Oreal PARIS Smooth sugar sejas skrubjiem. Pirmo reizi saskaros ar tik jaudīgiem un iedarbīgiem cukura sejas skrubjiem. Tie ādu padara izteikti gludu un mīkstu. Uzklāju skrubi uz pavisam sausas vai miklas ādas un ar diezgan stingru pieskārienu kādu minūti izmasēju sejas ādu. Pēc sejas noskalošanas ar ūdeni āda ir tvirta un gluda, attīrīta no sausajām ādas šūnām un gatava nākamajiem ādas kopšanas soļiem.

 Piedāvājumā ir veseli trīs veidu skrubji:
  1. Ar vīnogu sēkliņu eļļu un E vitamīnu, kas nopulē ādu padarot to mirdzošu (smalkās cukura daļiņas pilnīgi rada sajūtu, ka āda tiek nopulētā un padarīta spīdīga, gluži kā nopulējot mašīnu) 
  2. Ar kivi sēklām, kas attīra poras un padara ādu tīrāku  (tekošākās konsistences skrubis ar izteikti citrusīgu un svaigu tropu  aromātu)
  3. Ar kakao sviestu, kas mazina ādas sausumu un pabaro to (šim skrubim ir izteikti barojošas īpašības un pēc tekstūras ir maigākais no skrubjiem)
Produkti, kurus tiešām, tiešām iesaku pamēģināt ikvienas. To kvalitāte un sniegtais rezultāts ir to vērts. Lietojot skrubjus ir sajūta, ka tie ir nākuši no augstākiem plauktiem. Esmu pilnībā apmierināta un ikvienam iesaku tos pamēģināt. Nedomāju, ka nāksies nožēlot. :)) 





4 komentāri

  1. Anonīms19/7/18

    Šīs maskas drīkst lietot, ja ir akne?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja ir problēmas ar ādas reljefu, akni, izteiktām pumpiņā, tad neiesaka lietot neko agresīvu un aprazīvu. Labāk izvēlēties kādu iedarbīgu želejasveida vai krēmveida attīrošo līdzekli, kas pēc iespējas mazāk "skrāpē" ādu, lai neizplēstu pumpas un neradītu lielāku ļaunumu. :)

      Dzēst
    2. Anonīms19/7/18

      Paldies :)

      Dzēst
    3. Nekādu problēmu. :) Lūdzu.

      Dzēst

Blog Archive