Eye Smile lēcas un to kopšanas līdzeklis (+Kylie Jenner make-up)

 Uzreiz atzīšos un atrunāšos, ka neesmu lēcu eksperte, šī bij tikai mana otrā reize, kad nonācu ar tām kontaktā. Viss notika veiksmīgi, bez acu asarošanas, piesarkšanas vai citām blakus parādībām.
Gluži tāpat kā pirmajā reizē, nelielas problēmas sagādāja lēcu ievietošana, taču ne tāpēc, ka baidītos, bet drīzāk vainoju manu nemācēšanu to pareizi izdarīt.

EyeSmile Readjusted Colors:

Lēcu lietošanas laiks- 1 mēnesis 
Lietošanas režīms- diena
Materiāla veids- hidrogēls
Materiāls- hema
Diametrs- 15.0 mm
Skābekļa caurlaidība- 22
Rādiuss- 8,8
Ūdens saturs- 45%
Stiprumi -0.00 ... -10.00
Pieejamas četras krāsas- Black, Brown, Dolly black, Sweet Hazel  

Vienas lēcas cena ar 20% atlaidi- 5, 40 Euro 
Lēcas vari apskatīt un iegādāties ŠEIT.

EyeSmile BioCare All-in-One (360 ml)

EyeSmile Biocare All In One ir vienīgais kontaktlēcu kopšanas līdzeklis ar kumelīšu un žibulīša ekstraktiem. Šie augi izceļas ar ārstnieciskajām īpašībām, samazina alerģiskas reakcijas un iekaisumus. EyeSmile Biocare All In One kopšanas līdzekļa saturā esošajiem ārstniecisko augu ekstraktiem piemīt antiseptiska iedarbība, samazina apsārtumu, kairināšanu, smilts vai svešķermeņa sajūtas, kuras var sacelt tādi faktori kā putekļi, vējš, saules gaisma, slikti vēdināmas telpas vai ziedputekšņi. Lietojot EyeSmile Biocare All In One kopšanas līdzekli kontaktlēcu nēsāšana kļūst daudz patīkamāka visas dienas garumā.

Cena- 7, 50 Euro
Šo kopšanas līdzekli ar kumelīšu un žibulīša ekstraktiem vari iegādāties ŠEIT
Uz pāris stundām iejustos @KaylieJenne ādā. :) 
Man ir pelēkzilas acis, tāpēc nezinu vai īsti šīs lēcas man bija piemērotas, bet izskatās labi un interesanti. Saņēmu negaidīti daudz komplimentu par to, ka man pat piestāv brūnas krāsas acis. Ko jūs par to domājat?



Lai izdevusies un prieka pilna diena!
Santa

18 comments

  1. Super! Man ļoti, ļoti patīk :)) un jāsaka, ka acu krāsa tik ļoti maina cilvēku :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. hihii. Paldies. :))
      Piekrītu, atliek tik pamainīt acu krāsu, nelielas nianses apģērbā un make- up- esi pavisam cits cilvēks un vari iejusties mazliet savādākā tēlā. :)

      Dzēst
  2. Ļoti skaisti un Tev tiešām piestāv! Tikai nedaudz... zūd Tevis.. Tas noteikti nav domāts sliktā nozīmē vai kaut kā tā, bet kaut kā... šī ir cita Santa :) :) Bet, protams, skaista bezgala. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jap, zūd tā "īstā Santa", pie kā apkārtējie cilvēki raduši. ...Bet ir interesanti šad un tad sevi ieraudzīt arī mazliet savādākā veidolā un tēlā. :))

      Paldies, Artu. :)

      Dzēst
  3. Grims ļoti skaists! Es saprotu, ka tas ir tādam kā tēla inscinējumam, tomēr Tev pašai no dabas ir skaista un interesanta acu krāsa, lai to mainītu :) tās, protams, ir tikai manas domas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies. :) Jāsaka, ka es īsti nekad neesmu sūdzējusies par savu acu krāsu, katram tā ir individuāla un ļoti unikāla, un arī manējā tāda ir. Bet dažkārt ir feini paspēlēties un eksperimentēt ar lietām. :)

      Dzēst
  4. es vienmēr esmu gribējusi brūnas acis! Varbūt ir laiks pamēģināt?! :) Un tev koptēls ir ļoti labi izdevies - super :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikt! Kad vēl, ja ne tagad?! :)) Nekad neko nevajag atlikt, ja kaut ko gribas- tas jādara un jāīsteno uzreiz. (Gaidīšu bildes. he) :D
      Paldies. :)

      Dzēst
  5. wow.. wow.. wow.. Holivudas zvaigzne pa taisno no sarkanā paklāja. Izskaties ļoti, ļoti labi! Super!

    P.S. Brūnā acu krāsa Tev izskatās ļoti labi. Ne tā, ka zilpelēkā būtu slikti - bet brūnā piestāv gan Tavai ādas krāsai, gan matu krāsai - saskanīgi.

    AtbildētDzēst
  6. Ļoti glīti! Pati reizēm aizraujos ar dekoratīvajām kontaktlēcām, maina tēlu uzreiz.
    p.s. kas tās par skropstiņām, ja drīkst zināt? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies. :) Interesanti sevi ieraudzīt ar dažādu krāsu kontaktlēcām, pareizi? :)
      E-bay skropstiņas: http://www.ebay.com/itm/291517871553?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

      Dzēst
  7. Pirms operācijas, kad lietoju lēcas, biju nopirkusi zaļas (dabīgā acu krāsa ir brūna ar nedaudz zaļumu). Jāsaka, ka zaļas acis cilvēku uzmanību piesaistīja vairāk kā mini svārki un augsti papēži :D

    Skropstas arī uzreiz pamanīju-ļoti labi izskatās.

    AtbildētDzēst
  8. Anonīms30/9/15

    Ar šīm lēcām šķiet, ka Tev acis palika 2 reizes lielākais, varbūt dēļ meikapa, bet pirmais iespaids tāds, izskaties pēc pilnīgi cita cilvēka, redz kā acu krāsa visu spēj mainīt. Ļoti iespaidīgs koptēls, bet arī Tava dabīgā acu krāsa Tev ļoti piestāv. Man vienmēr ir gribējies zināt kā es izskatītos ar gaiši zilām acīm(man ir pelēkzaļas acis ar nelielu brūnas krāsas devu), bet nekad neesmu saņēmusies nopirkt krāsainās lēcas, acis man jūtīgas uz lēcām, agrāk daudz lietoju, redze man ir -4,5, bet tagad lietoju tikai brilles, jo no lēcām sūrstēja acis un sāpēja galva. Vislabāk ierasties uz kādu pasākumu šādai - savādākai, piekrītu iepriekšējam komentāram ,mainot acu krāsu vairāk uzmanīgas kā mini svārkos ierodoties.

    AtbildētDzēst
  9. Woow! Acis kā multeņu varonēm :) Skaisti!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jap, var pielīdzināt arī tam, piekrītu :) Paldies.

      Dzēst
  10. Anonīms8/10/15

    Kāds tonītis Tev ir? Tumši vai gaiši brūnais? Es gribētu izmēģināt, bet nevaru izšķirties starp diviem brūnajiem toņiem. Man pašai ir zaļganpelēka acu krāsa :)

    Anna

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir Brown lēcas (tumšākās no pieejamajām). :)

      Dzēst

Blog Archive