ESPRIT Store Opening Event

esprit-store-opening-event-latvia


Dibināts 1968. gadā, Esprit ir starptautisks modes zīmols, kas pauž cieņas apliecinājumu savām saknēm un uzlūko dzīvi relaksētā, saulainā Kalifornijas attieksmē. No augstas kvalitātes materiāliem, pievēršot īpašu uzmanību detaļām, Esprit rada iedvesmojošas kolekcijas sievietēm, vīriešiem un bērniem. Visi Esprit produkti parāda Grupas aizrautību ar kvalitatīvu dizainu un perfektu izpildi.

 17. septembrī t/k SPICE norisinājās modes zīmola ESPRIT veikala svinīgā atklāšana.
Veikals atspoguļo zīmola radošo un viesmīlīgo Sanfrancisko - Esprit dzimšanas vietas - būtību.
Veikalā būs pieejams pilnīgs sieviešu apģērbu klāsts - ikdienas apģērbi sievietēm Women's Casual, apģērbu kolekcija sievietēm Women's Collection, aksesuāri, kā arī apakšveļa.

/Polhem PR Latvia

17. Septembrī apmeklēju Esprit veikala atvēršanu t/c Spice. Pasākums bija jauks, atmosfēra patīkama, mūzika skanīga, cilvēki pozitīvi, apģērbi- iedvesmojoši!
Mani iespaidi par šo veikalu ir šādi-  kopējais stils kopumā ļoti ieturēts, pārdomāts un elegants. Būtībā veikalā atrodas tās lietas, kas tev patiešām ir nepieciešamas savā gardarobē, nekas lieks un nevajadzīgs. Veikalā nopērkami labi Basic apģērbi- kvalitatīvas džinsu bikses, žaketes, kleitas...


Kopā ar modes blogeri CallmeMaddie un Baltijas autokrosa čempioni Beati Klipu.



Lai jauka nedēļas nogale!

xo, Santa

4 komentāri

  1. Cik jauks un omulīgs pasākums :)

    AtbildētDzēst
  2. Hmm, kas tad nu - Esprit atgriežas? Un kad diez atgriezīsies dzimtenē, ASV? Kādreiz Latvijā tas bija mans mīļākais veikals, gribēju turpināt iepirkties arī šeit, bet nelieši aizgāja no ASV tirgus. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Esprit veikals Latvijā ir atgriezies.. :)
      "Redzam, ka Rīgā aizvien pieaug pieprasījums pēc Esprit precēm, un, kad radās iespēja atvērt veikalu Spicē, kas ir viens no vadošajiem tirdzniecības kompleksiem Baltijas reģionā, nolēmām sadarbībā ar mūsu partneri SIA STANIS atklāt šeit jaunu veikalu", stāsta Ziemeļvalstu un Baltijas reģiona vadītājs Johans Munks (Johan Munck).

      Dzēst

Blog Archive