Veiksmi skolas gaitās! |1.Septembris

Sveikas <3

Gribu sveikt visus skolnieks un studentus ar jauna mācību gada sākšanos!
Arī šis gads man nebūs izņēmums un es iešu skolā, papildināt savas zināšanas. Mēģināšu piedāvātajā stundu laikā uzsūkšu tik daudz informācijas, cik tik vien spēšu. Esmu ļoti pozitīvi noskaņota un nevaru vien sagaidīt nākamo mācību dienu.

Skola ir viena lieliska vieta, kur satikt jaunus draugus un stiprināt attiecības ar jau esošajiem. Tā ir vieta, kur tu gūsti zināšanas mācību priekšmetos, kā arī, attiecību veidošanā ar cilvēkiem sev apkārt. Atveries un ļauj, lai tavā dzīvē ienāk jauni cilvēki, jo draugi un labi cilvēki nekad nevar būt par daudz. 
Mans pats pirmais 1.Septembris 

Vidusskolas gadi bija vissuperīgākie, trakākākie un piedzīvojumiem bagātākie trīs gadi, kurus atceros. Ballītes, puiši, joki, smiekli, asaras, bailes, neziņa, drāma...akk. Tagad atskatoties uz bildēm, kas ir tapušas šinī laika periodā- tā vien gribas atgriezties laikā un izbaudīt to visu no jauna.
Pieminēšu, ka visus 12 gadus esmu mācījusies vienā skolā un ir cilvēki ar kuriem šos gadus esmu pavadījusi kopā jau no pirmās klases. 
Novēlu visiem jautru, emocijām bagātu un sekmīgu mācību gadu!
 Izdzīvo katru doto dienu un sniegto iespēju, tiecies pēc saviem mērķiem un neļauj nevienam nostāties tiem pretī. Lai viss izdodas!


Šīs dienas 1.septembris.
Droši vien par to, kur mācos laika gaitā nospriedīsiet un uzzināsiet paši.


Lai super pozitīva un smieklu pilna diena!

xo, Santa

3 komentāri

  1. Es jau trešo gadu šajā dienā uz skoliņu vairs neeju, uznāk brīžiem nostaļģija, bet nē, otrreiz to visu atkārtot negribētu :D Gribētos zināt, kur tieši Tu mācies un kas ir tas, kas Tev tajā tā sagādā prieku :)
    Lai veiksmīgs Tev šis mācību gads! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man patīk pats mācīšanās preces, viegli, radoši mājas darbi, īpašā- rosīgā atmosfēra, man patīk atrasties starp patīkamiem cilvēkiem, jautru kompāniju... Manuprāt, tajā visā slēpjas kāda īpaša burvība. Ja varētu es laikam visu mūžu mācītos un sēdētu skolas solā. (Jāpiebilst, ka nekad neesmu bijusi starp gudrajām un zinošajām meitenēm, man viņām bija grūti tikt līdzi, kas man sagādāja arī pāris asaru.) Tā jau dzīvē notiek ne visas dienas ir saulainas un rozēm kaisītas, ir kalni un ir arī lejas. Fokusēsimies uz to pozitīvo. :)

      Liels paldies. :))

      Dzēst
  2. Sveika, es sekoju tavam blogam un vēlos lūgt ka varbūt tu vēlies sekot manējam, es tikai nesen atsāku aktīvi rakstītu skaistuma rakstiņus. Bet galvenais varbūt vari man uz e-pastinu vai manā blogā uzrakstīt vai tev ir ad sense un kā tu viņus aktivizeji tāpēc ka mani viņi vienmēr atsaka- vai nu par maz teksta vai kā?! vvarbūt ir kāds padomiņš? :) Paldies un veiksmi blogošanā

    AtbildētDzēst

Blog Archive